USD 39.85 40.24
  • USD 39.85 40.24
  • EUR 39.96 40.20
  • PLN 9.95 10.20

«Азовця», який брав участь в блокаді Криму, взяли під варту

21 Березня 2016 23:00
Шевченківський райсуд Києва взяв під варту "азовця" Станіслава Краснова.

Таке рішення ухвалив суддя Павло Слободянів, - повідомляє «Українська правда».

Таким чином він задовольнив клопотання прокурора Андрія Сватка про зміну Краснову запобіжного заходу з цілодобового домашнього арешту на взяття під варту до 26 квітня.

Після оголошення ухвали суду у залі відбулася невелика штовханина.
Як відомо, в ніч на 28 лютого СБУ затримала одного з організаторів блокади Криму Станіслава Краснова. 1 березня Генпрокуратура попросила суд взяти Краснова під варту з можливістю внесення застави - 20 мільйонів гривень.

СБУ заявила, що Краснов передав російським спецслужбам списки військових полку "Азов". Краснов підтвердив, що мав контакти з іноземними спецслужбами, але стверджує, що це було в інтересах України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 22 Березня 2016 06:29
Патріотів потрохи починають ув'язнювати...
Анонім Показати IP 22 Березня 2016 07:25
коментар було видалено
***** Показати IP 22 Березня 2016 08:30
Показники "боротьби" треба ж на комусь демонструвати... Нема слів... Одних випускають, а проти інших фабрикують повним ходом. Режим... Скільки загинуло вже патріотів по вині недолугих керівників, а інших треба в тюрми... Щоб бачили хто в хаті хазяїн.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus