USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Чоловіки-держслужбовці виходитимуть на пенсію на 2 роки пізніше

24 Грудня 2010 11:22
Вік виходу на пенсію для державних службовців-чоловіків з 2013 року буде збільшено на 2 роки.
Про це повідомив віце-прем'єр – міністр соціальної політики Сергій Тігіпко, виступаючи у Верховній Раді, відповідаючи на запитання депутатських фракцій щодо пенсійної реформи, інформує «Дзеркало тижня».
«Після пенсійної реформи ми зробимо так, щоб після досягнення пенсійного віку чиновники більше не могли працювати на держслужбі. Буде 62 роки – і тільки на пенсію, ніякого продовження», – сказав Тігіпко.
Окрім того, заявив Тігіпко, розмір максимальної пенсії буде обмежений до 12 прожиткових мінімумів. Він пояснив, що наразі ця сума становить приблизно 8 800 гривень.
При цьому таке обмеження не торкнеться тих, хто вже вийшов на пенсію. Тобто чиновники, які отримують пенсії у значніших обсягах, ніж 12 мінімумів, так і будуть їх отримувати, проте їм не буде проводитися щорічна індексація доти, поки розмір пенсії не досягне 12 прожиткових мінімумів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus