USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

ДАІ хоче відмовитися від «Візирів», - Коломієць

9 Лютого 2010 10:51
ДАІ зосередиться на створенні мережі стаціонарних постів - «глобальної системи спостереження».
Замість цих фіксаторів порушень на дорогах встановлять тисячі стаціонарних автоматичних постів, повідомив начальник Департаменту ДАІ МВС України Сергій Коломієць в інтерв`ю виданню «Бізнес». Про це повідомляє ТСН.
«Виникало дуже багато суперечок з приводу законності використання «Візирів». Більше їх купувати не будемо», - сказав Коломієць.
За словами начальника Департаменту, відтепер ДАІ зосередиться на створенні мережі стаціонарних постів - «глобальної системи спостереження».
«Ми розробили проект оснащення всіх доріг країни стаціонарною апаратурою фотофіксації. Вже визначено близько 5 тисяч точок, де з`являться ці прилади. І таким чином буде сформована «глобальна» система спостереження», - повідомив Коломієць.
За його словами, фіксуватиметься проїзд на червоний сигнал світлофора, виїзд на зустрічну смугу і перевищення швидкості. Вся інформація автоматично опрацьовуватиметься. Це дозволить також зменшити кількість інспекторів, сказав начальник ДАІ.
«Для реалізації цього проекту нам необхідно 2,5 мільярда гривень. Стаціонарні пости з`являтимуться в міру надходження коштів. В ідеалі це станеться через рік-два», - повідомив Коломієць.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
VSC Показати IP 9 Лютого 2010 12:35
Коломиец, закатай губу. Тебя скоро отправят на пенсию и ни копейки откатов уже не получишь. Откаты теперь будут получать ставленники ПР.
ВіталійН Показати IP 9 Лютого 2010 22:03
Ну і хай буде через "откаты",хай через ж...,але якщо буде зроблена система автоматичного нагляду ,яка без участі "сержанта Петренка" буде фіксувати всі порушення не дивлячись на номери і "лица" я тільки ЗА!
Денис Показати IP 14 Лютого 2010 23:56
Лучше бы дороги отремонтировали!!!
Игорь Показати IP 20 Лютого 2010 10:09
полностью согласен, если обойдется без профанации идеи, на годовую зарплату одного гаишника можно купить 10 видеокамер. и если все будет в режиме онлайн тогда ГУД закон обязателен для всех, камера из любопытстыва не остановит и не нахамит, и в людей не стреляет.
vano Показати IP 21 Лютого 2010 00:53
народ,життя нам не буде,ці ПІДАРИ знайдуть 2,5міліарда грн на на всяку хрень щоб витягувати з нас побільше грошей а вот для наших мам 1000грн пенсії зробити бюджет замалий не вистачає коштів,люди,ми ж не бидло скільки ще будемо мовчати?пора порубати той весь сморід що знущається над нами!!!!!
нетерпеливый Показати IP 23 Лютого 2010 10:11
когда же тебя уберут коломиец? 2,5 миллиарда - ну не идиотизм?
VLAD Показати IP 11 Березня 2010 03:14
"даі"сначала надо "засередитися"на ремонт дорог.А уж потом на"глобальной системе наблюдения".За эти 2.5млд.гр.сделайте дороги.Не пойму ????????? куда идет "дорожный сбор"????????? За что мэру Николаева присвоили титул????????????????????????????
ledokol44 Показати IP 11 Березня 2010 23:50
Менталитет неистребим. Пока их отстреливать не начнут, не успокоятся. 2,5 милиарда им надо, а потом их с нас же содрать надо, да ещё и с процентами. А на дороги денег нет.
Виталий Показати IP 14 Березня 2010 01:58
Да вы блин дороги мудачье сделайте,они хрень всякую придумывают,когда вы нажретесь своими штрафами и ТО?!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus