USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

Даішників навчатимуть «розмовному етикету»

27 Січня 2011 15:32
Заступник міністра внутрішніх справ Віктор Ратушняк підписав вказівку про введення занять з удосконалення взаємин працівників ДАІ з водіями.
Документ передбачає, що в системі службової підготовки підрозділів ДАІ будуть організовані додаткові заняття з вивчення законів України та інших нормативних актів, пишуть Подробности із посиланням на прес-службу ДАІ.
Також під час проведення інструктажів з особистим складом підрозділів ДАІ МВС перед заступленням на службу в обов’язковому порядку керівники будуть звертати увагу на необхідність справедливого, уважного, доброзичливого, неупередженого ставлення до громадян, не допускаючи при цьому жодних проявів дискримінації на грунті статі, раси, віку, мови, релігії та інше.
Нагадаємо, 26 січня в Інтернеті з’явилося відео, на якому демонструвалося небажання інспектора ДАІ Одеси спілкуватися з водієм українською мовою. На прохання водія розмовляти державною мовою даішник відповів: «Не понимаю телячьего языка».
Через цей інцидент було проведено службову перевірку і прийнято рішення про звільнення його з внутрішніх органів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
автор Показати IP 27 Січня 2011 15:45
А як що-до безпідставних зупинок та прискіпування до водіїв.
Дуст Показати IP 27 Січня 2011 15:46
Короче - Одни быкуют на дороге, а остальные телячьего вида. Однако насильники над свидомыми и терпилами.
мирек Показати IP 27 Січня 2011 16:27
а когда из ДАИ начнут выгонят воров типа руслана д. который прославился воровством мобильного т190 а дядя с УВС перевел его за этот подвиг в ДАЙ м.луцька

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus