USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Даішники хочуть відбирати права, щоб гарантувати оплату штрафів

8 Грудня 2010 11:15
В українських водіїв можуть почати забирати права під заставу, до моменту оплати штрафу за порушення.
Таку заяву зробив начальник Департаменту ДАІ Валерій Лозовий, інформує «Дзеркало тижня».
Приводом для посилення контролю за оплатою штрафів послужила статистика, яка стверджує, що лише 70% оштрафованих автолюбителів справно оплачують квитанції. Решта ж просто відкладають повідомлення подалі і благополучно про нього забувають.
Також, на думку Лозового, суди занадто м'яко ставляться до водіїв, які грубо порушили правила дорожнього руху.
Зараз права забирають лише за створення аварійної ситуації або за їзду в п'яному стані. «В інших випадках суд призначає порушникам громадські роботи, штрафи», – сказав Лозовий.
На його думку, вилучення прав має поширитися і на такі порушення, як проїзд на червоне світло або виїзд на зустрічну смугу через суцільну лінію.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Manhattan Показати IP 8 Грудня 2010 11:34
не "права", а посвідчення водія. пишіть грамотніше!
Відповідь до Manhattan Показати IP 8 Грудня 2010 13:17
"Не" та "пишіть" у коментарі, висловленому Вами, необхідно писати з великої літери.
Віталій Показати IP 8 Грудня 2010 11:49
Цікаво, а яка статистика постанов скасованих судами? Нею начальник департаменту ДАІ не бажає поділитися з громадкістю. Думаю що кількість скасованих складає відсотків 95%. Ці скасовані Даішники теж рахують як несплачені? Менти - волкі позорниє, замість того щоб забезпечувти безпеку дорожнього руху вони ганяються за планами, засідають по кущах з надією підловити когось на мелкому правопорушенні (1,5 метра заїхав за стоп-лінію) і накласти штраф 430 грн.? А потім суди їм гуманні відішлі. А таке поняття як малозначимість діяння і нечули, і що з ним робити незнають, і як закрити провадження в справі і обмежитись усним зауваженням їх начальство невчило, про права осіб які притягаються до відповідальності чули, але імели їх в.... (непристойне слово).

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus