USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Депутати не захотіли скасовувати привілейовані пенсії

1 Березня 2011 16:21
Верховна Рада відмовилася ухвалити закон про скасування привілеїв у пенсійному забезпеченні.
За ухвалення у першому читанні законопроекту депутатів Зиновія Шкутяка та Миколи Кульчинського проголосувало 57 депутатів за необхідного мінімуму у 226 голосів, – інформує gazeta.ua.
Цим законопроектом, зокрема, пропонувалося встановити, що обчислення усіх пенсій проводиться відповідно до закону «Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування».
«Тобто право на пенсію, в тому числі при зменшенні пенсійного віку, може визначатися спеціальним законом, але обчислення розміру цієї пенсії здійснюється відповідно до єдиного порядку обчислення пенсії», – йдеться у пояснювальній записці до документу, яку розміщено на сайті парламенту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
сором Показати IP 1 Березня 2011 17:51
Ось так! Тепер ці "обрані" будуть нам щось доводити? Ну прийде час виборів, отримаєте по саме ... Совісті у цих нелюдів немає!
Максим Показати IP 1 Березня 2011 21:40
Коли вже люди вила візьмуть?
Ваня Показати IP 2 Березня 2011 12:11
Ну Максим я тебе повністю підтримую.Нам фі нашим батькам по 800 грн., а собі десятки тисяч і мільярдний бізнес.Оце народні обранці, а жити не хочуть, як народ.Та так борються за наше краще життя бандити.Давно пора за вила братися.Ганьба всім виродкам,якісидять у Верховній Раді і на місцях не кращі

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus