USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Депутати заборонили будівництво в межах пляжних зон

3 Грудня 2010 13:05
Верховна Рада ухвалила закон, яким забороняється будівництво в межах 100 метрів пляжної зони і яким забезпечується безперешкодний прохід вздовж берега моря.
За відповідне рішення 2 грудня проголосували 260 народних депутатів, пише «Українська правда».
Так, в межах 100 метрів пляжної зони забороняється будівництво будь-яких споруд, окрім гідротехнічних, гідрометричних та лінійних споруд, а також забезпечується безперешкодний прохід уздовж моря.
У змінах до чинного Водного кодексу вказується, що пляжна зона визначається залежно від ландшафту, але вона не може бути менше 100 метрів від урізу води.
Крім того, у разі користування пляжем на правах концесії – так звані платні пляжі – його власники повинні забезпечити громадянам безперешкодний прохід берегом моря.
А в межах населених пунктів місцеві органи влади та самоврядування повинні виділити та облаштувати пляжні зони для безкоштовного користування територією пляжу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Уважний Показати IP 3 Грудня 2010 14:11
Ну от до чого ця новинf знову ж до Волинської області. Ну йдеться ж про море панове, ви десь бачили на Волині море? Чи вам лише заголовки треба влучні писати Не вводьте в оману читачів

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus