USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

До розстрілу працівників заправки причетний син обласного чиновника?

8 Лютого 2010 10:21
Учасником «чепе» на автозаправці Любешова, коли прикордонник застрелив працівника АЗС, очевидно, був син начальника управління культури Волинської облдержадміністрації Володимира Лисюка, майор прикордонної служби Віталій Лисюк.
Про це «ВН» стало відомо з компетентного джерела.
Згідно з достовірною інформацією саме учора, 7 лютого, Віталію Лисюку виповнилося 32 роки.
Нагадаємо, учора на автозаправній станції смт. Любешів Волині прикордонник розстріляв двох працівників АЗС.
Працівник прикордонної служби приїхав на АЗС вчора, 7 лютого о 20.00 вечора, аби заправитися. На станції саме проходила перезміна. Про це чоловіку повідомили працівники АЗС і сказали, що той має почекати хвилин 20.
У машині прикордонників знаходився начальник одного з прикордонних постів, у якого вчора був день народження. Прикордонник був напідпитку.
Після того, як почалася словесна перепалка, прикордонник повернувся до авто, дістав автомат Калашникова, і відкрив вогонь по працівниках АЗС.
Одного з них, 49-річного жителя Любешова розстріляв майже впритул. Інший відразу упав на землю, і, як розповіли «ВН», дістав дотичну рану черепа. Його життя - поза загрозою.
Як повідомляє джерело, винуватця трагедії затримали невдовзі в Камені-Каширському.
«ВН» повідомятиме про додаткові обставини цієї справи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
VSC Показати IP 8 Лютого 2010 10:50
Жесть. Парень надеется, что папа отмажет.
Gek Показати IP 8 Лютого 2010 12:08
Невольно задаешься вопросом, зачем нашей стране такая армия? От кого она защищает и на кого собирается нападать?
ВіталійН Показати IP 8 Лютого 2010 12:21
І що? Погранця посадять на кілька років і відпустять по амністії,а "поккровителі" залишаться далі творити свої діла.Журналісти ! Недайте спустити на гальмах і цю справу!Більше нема на кого надіятись!
Зорро Показати IP 8 Лютого 2010 14:03
в першу чергу треба садити того, хто допустив п'яного до автомата!
просто Саша Показати IP 8 Лютого 2010 14:55
Краще здатися в полон якій-небудь державі,ніж мати таку армію.
PETROVYCH Показати IP 8 Лютого 2010 23:31
ЗАДОВБАЛИ МАЖОРИ...ВАЛИТИ ТРЕБА ГАДIВ!
просто я Показати IP 9 Лютого 2010 10:19
VSC, а ты откуда знаешь на что он надеется? Да и с чего Вы все взяли, что он мажор? Может крыша ушла неторапливо вот и натворил делов???
deedee2008 Показати IP 10 Лютого 2010 09:11
А що всі хто при владі почувають себе як в маслі - батько якщо не "відмаже" але похлопотається щоб строк менший дали, але це все ні до чого - людина гріх великий на душу взяла - а це саме найстрашніше покарання.
Оператор2 Показати IP 10 Лютого 2010 17:08
Докi оце зазершевше бидлотя буде робити все що захоче??? На тій таможні бардак повний, деруть з людей останню шкуру, а кінець кінцем стають вбивцями простих пересічних і не винних громадян ! По друге, чому це вони їздять по мирному Любашеві з автоматичною зброєю? В нас що, війна, чи військовий стан? Хто дасть на це відповідь? А хто поверне людину? А хто наступний? Може нашi діти? Ганьба всiй прикордонній службі ! Окрема дяка нашій "доблесній міліції", викликаєш їх, а вони, приїзжають через добу, якщо взагалі приїзжають! А чи дійсно будуть покаренні всі , хто причетний до цієї справи, і чи взагалі покарають?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus