USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Дипломати відтягують початок дії малого прикордонного руху між Україною та Польщею

20 Травня 2009 14:30
Чиновники і прикордонники очікують роз’яснень про малий прикордонний рух. Про це 20 травня повідомляють «Волинські Новини».
У відповіді на запит української прикордонної служби, польська сторона інформує, що «закон про ратифікацію угоди про умови малого прикордонного руху був підписаний президентом, і вступає в силу 19 травня». Проте, угода ще не має практичного застосування. Як пояснили в МЗС України, ще не відбулася процедура обміну дипломатичними нотами, через десять днів після чого угода має набути чинності.
У Держприкордонслужбі західного регіону повідомили, що поки що жодних офіційних документів щодо початку дії малого прикордонного руху до них не надходило. Тому, пункти пропуску з українського боку кордону ще не перейшли на спеціальну систему контролю учасників малого руху, – пише Корреспондент.
Як повідомлялося, 19 травня повинна була набути чинності угода про малий прикордонний рух з Польщею. Документ полегшить перетин кордону для мешканців 30-кілометрової прикордонзони.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 20 Травня 2009 15:08
На кордоні почнеться справжній жах. Зараз треба вистояти три-чотири години, а що буде після???? І що буде в консульстві?
Анонімc Показати IP 20 Травня 2009 18:17
не буде ніякого жаху, хто їздив в польшу той і буде їздити, а хто не їздив той не їздитиме... різниця тільки в тому що тепер замісь візи прийдеться брати дозвіл

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus