USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Дитина з України заразилася грипом А/H1N1 у російському оздоровчому таборі

3 Серпня 2009 18:39
У трьох дітей, які відпочивали у літніх оздоровчих таборах Росії, підтверджено свинячий грип. Серед них – дитина із України. Про це 3 серпня повідомляють «Волинські Новини».
У хлопчика, що приїхав з Німеччини відпочивати у табір Лазурний у Нижньогородській області, на третій день зросла температура, і ми виявили А/H1N1. При цьому він заразив іншу дитину з України. «Зараз і один, і другий одужали», – розповів головний державний санітарний лікар РФ Геннадій Онищенко.
Як інформує Корреспондент, у Росії зареєстрували три випадки захворювання на свинячий грип серед дітей, додав він. «Цього року ми фіксуємо факт завезення грипу А/H1N1 у табір Океан. Одна дівчинка на другий день злягла із температурою», –  розповів Онищенко про третій випадок захворювання серед дітей.
У Приморському краї на запрошення президента РФ наразі відпочивають китайські діти з районів, що постраждали від землетрусу. Зокрема, у таборі Океан відпочивають 496 дітей із КНР з 51 людиною, яка їх супроводжує, серед них 8 медичних працівників.
За словами пана Онищенка, юна китаянка вже одужала і повернулася у табір, де продовжує свій відпочинок. Тим часом, число офіційно підтверджених випадків захворювання на грип А/H1N1 у Росії досягло 55. Всього ж у світі, за даними Всесвітньої організації охорони здоров\'я, підтверджено близько 170 тисяч випадків захворювання на свинячий грип. Число жертв грипу A/H1N1 перевалило за тисячу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Вася Пяточкін Показати IP 4 Серпня 2009 09:34
А скільки людей щорічно інфікуються звичайним грипом? Ніхто такої статистики не хоче надати. А скільки людей від нього гине? Там цифри на порядок більші, просто вигідно робити такий ажіотаж, щоб відволікти людей від брудної політики.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus