USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Фестиваль про УПА Табачник замінить піонерською грою

13 Вересня 2010 14:45
Міністр освіти та науки Дмитро Табачник має намір замінити фестиваль «Сурми звитяги», присвячений популяризації теми Української повстанської армії, військово-патріотичною грою «Зірниця», створеною радянськими піонерами.
Про це заявили депутати Львівської міської ради. Зокрема, голова постійної комісії молодіжної політики та спорту Юрій Кардашевський повідомив, що освітянам надійшло розпорядження, що дитячо-юнацький фестиваль мистецтв «Сурми звитяги», який проводитиметься вже одинадцятий раз, слід ліквідувати та замінити грою «Зірниця», пише «ТСН».
У той же час на сайті Міносвіти з'явилася інформація під заголовком «Рада Організації ветеранів України підтримує проведення військово-патріотичної гри «Зірниця». У повідомленні йдеться про те, що на ім'я Табачника надійшов лист від голови Ради організації ветеранів України, народного депутата, комуніста Петра Цибенка щодо військово-патріотичної гри «Зірниця».
На думку ветеранів війни та праці, гра «Зірниця» як складник героїко-патріотичного виховання молодого покоління сприятиме формуванню та розвитку патріотизму, колективізму, високих моральних і героїчних якостей. Участь дітей та молоді у грі дасть можливість їм розвиватися фізично, поповнювати свої знання про славетні сторінки історії Батьківщини.
Фестиваль «Сурми звитяги» був започаткований як фестиваль-конкурс української патріотичної пісні та переріс у повноцінний фестиваль мистецтв. Головною метою заходу є популяризація мистецького відображення визвольної боротьби українців у ХХ столітті, зокрема – періоду ОУН-УПА.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Клим Савур Показати IP 13 Вересня 2010 15:31
московське тупе бидло цей табачник !
Тетяна Показати IP 13 Вересня 2010 15:39
Це ж треба ТАК ненавидіти українців та все українське !!!!!Треба проконтролювати ці місцеві вибори всім нам.НІКОЛИ щоб ця "компанія" більше нами не керувала.А Табачник не боїться за своє життя?Так і до підпільної війни недалеко.
Бр Показати IP 13 Вересня 2010 15:57
Правильно! Нефиг! Табачник +1
Олічка Показати IP 13 Вересня 2010 15:57
От нехай табачник грає хоче у "зірницю", а хоче - у /не вживає, бо все одно вилучать/. І лишать у спокої українських дітей, і дадуть їм можливість вирости справжніми УКРАЇНЦЯМИ.
мама Показати IP 13 Вересня 2010 19:31
це просто капєц! я знала що воно (табачнік) дурне, ну це взагалі!!! а колективи будуть називатись на честь Павліка Морозова і будуть співати малята "і лєнін такой молодой і юний октябрь впєрєді..." ЛЮДИ ДОБРІ, що ж це робиться??? ще давайте шкури хай на нас одягнуть і будемо з коп ями бігати і в печерах жити! МАРАЗМ! ПОЗОР!
Ладомир Показати IP 13 Вересня 2010 21:05
Табачник + 100 !!! Лемків в топку разом з їніми "хероями" :)
ОЛЯ Показати IP 14 Вересня 2010 00:47
Ладомир, випий яду й шагай в мавзолей, захвати Табачника: грайте тама в Зірницю, співайте слава комсомолу, великому леніну - гуп-гуп ура! Дайте спокій людям, а то міняєте шило на мило, щоби виглядати супер діяльним урядом. Ваші всарні, безглузді, необдумані й непотрібні, нераціональні псевдо реформи вже проїли нам усі нирки.По кількості перлів-постанов та законопроетків-пропозиції, ви смий смішний -лідируючий уряд цієї ДЕРЖАВИ. Здохніть! Табачик, ти споч з садочками розбересь, щоб одну свою безтолкову ініціативу до ладу довести. А то теж нам тут, ДЕгенератор ідей!
Микола Показати IP 14 Вересня 2010 09:13
Ладомир, йди но перевірся в лікаря...
українка Показати IP 14 Вересня 2010 09:38
їдьте в Росєю і там живіть, сидите тут і гадите на все українське, це наша історія і наші герої,вони загинули за волю України а ви про них так...гріх то.не знати вам прощення,прихвостні,раби комуністсько-кацапські - ви холуї. як земля вас носить?
Леонід Показати IP 14 Вересня 2010 10:02
та таких бовдурів як ладомир завжди було і нажаль буде повно. вони не варті і того щоб звертати на них увагу...хворе воно і є хворе. а табачник ще той мудак

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus