USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Фокстрот» оштрафували на 400 мільйонів

4 Грудня 2013 18:51

Власників мережі супермаркетів побутової електроніки «Фокстрот» оштрафували на 401 мільйон гривень.


Про це під час прес-конференції заявила начальник Держспоживінспекції в Одеській області Людмила Варава, повідомляє Zaxid.net.


Це уже третій і найбільший штраф, застосований Держспоживінспекцією до великих українських торгових мереж, лише за останній місяць. Раніше були оштрафовані «Ельдорадо» та «Епіцентр».


Про це під час прес-конференції заявила начальник Держспоживінспекції в Одеській області Людмила Варавва. Перевірки, як стверджує Варавва, проводилися після того, як один з депутатів Верховної Ради заявив про продаж контрафактної несертифікованої продукції . «Причиною звернення послужило НП, яка сталася у Київській області. Там через несправності сталося коротке замикання в холодильнику Samsung. На щастя, ніхто не постраждав, але сім'я залишилася без даху над головою. Туди навіть приїхали представники компанії Samsung, щоб особисто розібратися в інциденті», - сказала Варавва. Перевірка засвідчила, що у «Фокстроті» техніка продається без належних сертифікатів, які свідчать про безпеку товарів для життя, здоров'я та майна споживачів і навколишнього природного середовища.

До слова мережа «Фокстрот» в Україні налічує 229 супермаркетів.

Нагадаємо, що це уже третій і найбільший штраф, застосований Держспоживінспекцією до великих українських торгових мереж лише за останній місяць. Раніше були оштрафовані «Ельдорадо» (на 100 мільйонів гривень) та «Епіцентр» (на 52 мільйонів гривень).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Злий Показати IP 4 Грудня 2013 22:38
Правильно зробили! Цей наглючий магазин вже ціни загнув захмарні і працівників "кидає". Все боком вилазить...
Anonymous Показати IP 21 Грудня 2013 16:23
я в своей жизни работал 1 мес в Фокстроте .... и что я вам расскажу 1) если ты не тулиш людям дополнительные сервисы например доп. гарантия или установку программ ты с этого почти ничего не получаешь .. 2) если в чеке меньше 3х позиций товара то тоже себе в зарплату получаешь копейки ... 3) график работы ужасный .... условий что бы пообедать почти нуту кроме того бывают инвентаризации .... были такие моменты что до 4 утра сидишь считаешь а потом на 9 на работу .... продавцов держат как за рабов .... 4) приезжает товар тоже его разгружаешь ... !!! ЖИДЫ !!! на грузчиков им жалко выделить пару вакансий ... 5) когда приходит момент выдачи зарплаты могут ещё высчитать за то что по показателяс у тебя не хватает продаж по аксессуарам к товарам ... БРЕД ...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus