USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Генпрокурор публічно зізнався, що ним керує Янукович?

8 Листопада 2010 08:43
«Я – член команди Президента», - заявив генеральний прокурор України Віктор Пшонка в інтерв`ю телеканалу «Інтер».

Пшонка вважає, що нові кадрові призначення в Генеральній прокуратурі України дадуть новий імпульс діяльності відомства, - пише УНІАН .
"Думаю, що ці два призначення (Рената Кузьміна - на посаду першого заступника генпрокурора і Михайла Гаврилюка на посаду заступника генпрокурора) внесуть новий імпульс, новизну до діяльності керівництва Генеральної прокуратури України. Вважаю це правильним і професійним рішенням", - сказав Пшонка.
Він також зазначив, що в структурі Генпрокуроратури будуть проводиться зміни, будуть виділені окремі пріоритети діяльності відомства.
За словами Пшонки, також змінюватимуться кадри різних рівнів - як у регіонах, так і в центральному апараті.
"Підхід буде єдиний - це високоморальність, професіоналізм, уміння взяти відповідальність на себе й виконати ті завдання, які стоять перед органами прокуратури", - підкреслив генпрокурор.
Запевнив, що, будучи членом команди Президента, він зможе об`єктивно працювати на посаді генпрокурора. "Я - член команди Президента. Президент - об`єктивна людина. Його девіз у житті – рівність усіх перед законом", - зазначив він.

Як повідомлялося раніше , Віктор Пшонка – кум Віктора Януковича.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus