USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Грицюк зізнався, що давав хабар даїшнику

20 Листопада 2009 10:10
У житті голови Волинської обласної ради Анатолія Грицюка якось трапилася ситуація, коли він мусив «відкупитися» від представника Державтоінспекції.
Про це Грицюк розповів, відповідаючи на запитання, поставлені йому на чат-конференції «Волинських новин» 11 листопада. Нагадаємо, що тоді гість редакції не встиг відповісти на усі запитання, що надійшли під час чату, проте пообіцяв, що дасть на них відповідь найближчим часом.
Анатолій Грицюк поділився враженнями від своєї першої зустрічі з Юлією Тимошенко, зізнався, що він дарує дружині на день народження, розповів секрет уникання конфліктів з депутатами облради.
Запрошуємо ознайомитися із рештою відповідей Анатолія Грицюка на питання читачів «ВН» на чаті.
Підказка: нові питання починаються текстом: «Дмитро Тимощук: Президент України Віктор Ющенко під час прямої телефонної лінії газети Комсомольська правда в Україні заявив
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Дмитро Тимощук Показати IP 20 Листопада 2009 11:40
Головне, що він щасливий (певно)- цитую: Найбільше досягнення у Вашому житті? Що я побудував дім, виростив двох доньок і маю чудову дружину
VSC Показати IP 20 Листопада 2009 17:02
ЧистАсердечно признался пацан. Молодец, теперь его можно освободить от уголовной ответственности за дачу взятку должностному лицу. А по сути, сколько ума у чиновника, если он бравирует своим признанием в преступлении.
OrestN Показати IP 21 Листопада 2009 22:58
це признання в дачі хабара для державного сбужбовця є не допустимим, це - скандал, тому Грицюк має як найшвидше піти у відставку!!!
Таня Показати IP 23 Листопада 2009 16:48
Хіба він раз той хабар давав і тільки представнику ДАІ? Думаю йому не вперше! Ще б розказав як сам брав.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus