USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Голову львівського СБУ, який знайшов у Зварича мільйони, звільнили

18 Грудня 2008 12:00
Президент України звільнив Анатолія Матіоса з посади начальника управління Служби безпеки у Львівській області. Про це 18 грудня повідомляють «Волинські Новини».
Своїм іншим указом Віктор Ющенко призначив його на аналогічну посаду в Одеській області. Крім того, за інформацією прес-служби глави держави, Ющенко призначив Станіслава Курмана начальником управління Служби безпеки у Львівській області, – пише Кореспондент.

Довідково:

Анатолій Матіос брав участь в операції проти екс-голови Львівського апеляційного адміністративного суду Ігоря Зварича. Під час обшуків на місцях роботи та проживання голови суду і шести суддів Львівського апеляційного адміністративного суду працівники СБУ під керуванням Матіоса і Генпрокуратури вилучили мільйони доларів і гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 19 Грудня 2008 22:11
Іншими словами, Матіоса послали в Одесу,щоб його "замочили" чи з'їли під приводом антисемиітизму,ксенофобії чи ще щось. А може че чиста піар -акція? Чесного суддю Зварича ПІДСТАВИЛИ,щоб суди НЕ ВИРІШУВАЛИ СПРАВ НА КОРИСТЬ ПРОСТИХ ЛЮДЕЙ.Бо до даного часу люди могли надіятись на вмирішення справ у Львівському апеляційному аддміністративному суді-це ветерани війни, діти війни,матері тощо. А тепер пцісля отієї ПРОІПАРЕНОЇ АКЦІЇ З ОТИМИ МІЛЬЙОНАМИ стосовно судді Зварич у Львівському апеляційному адміністративному суді БУДУИТЬ ГРОБИТИСЬ УСІ БЕЗ ВИНЯТКУ СПРАВИ ВЕТЕРАНІВ ВІЙНМ, ДІТЕЙ ВІЙНИ,МАТЕРІВ. От побачите. ТОбто, вся ота спецоепрація СБУ є ні чим іншим, як спроба залякування чесних та порядних суддів. ці Я ЦЕ ДОВЕДУ.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus