USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Янукович відхрестився від відповідальності за аварію його автокортежу

24 Квітня 2010 13:02
Президент Віктор Янукович зазначив, що він не відповідає за питання безпеки руху під час проїзду президентського кортежу.

Про це він сьогодні розповів журналістам на Київщині, коментуючи ситуацію з перекриттям автомобільних доріг під час поїзду президентського кортежу, - повідомляє «Українська правда».

«Що стосується безпеки руху, то я за це не відповідаю. За це відповідають служби. І я вам скажу, що я їхній підлеглий. Якщо я почну командувати, що можна, а що не можна, тоді я заберу у них їхній хліб. І їм нічого буде робити. Тому я слухаюся», - сказав він.

Як відомо, на цьому тижні «Швидка допомога» з президентського кортежу врізалася в машину таксі. У результаті ДТП загинула одна людина, ще двоє - у важкому стані в лікарні.

«Я вам скажу, що мені дуже неприємно їздити кожен день, коли я бачу, як перекривають дороги, повірте мені», - сказав Янукович.

За словами Президента, зараз він шукає можливості для того, щоб мінімізувати негативні наслідки від перекриття доріг і зробити більш вільним рух на автошляхах під час проїзду кортежів.

«Треба будувати для президентів, майбутніх президентів, коли будуть кошти, житло біля їхніх офісів, створювати умови. І якщо вдасться, коли я побачу, що економіка буде дозволяти, я буду це робити, я це зроблю», - сказав Віктор Янукович.

При цьому він послався на світовий досвід, зокрема, він зазначив, що президенти США завжди мешкали там же, де працюють.

Крім того, Янукович сказав, що звернеться до начальника Державної служби охорони з проханням провести прес-конференцію і розповісти про заходи безпеки для президентів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus