USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Янукович з Медведєвим вдарять автопробігом по бездоріжжю і розгільдяйству

8 Вересня 2010 14:47
Президенти України та Росії Віктор Янукович та Дмитро Медведєв за кермом автомобілів візьмуть участь у автопробігу по території двох держав.

Про це повідомив глава адміністрації президента Сергій Льовочкін, - пише 8 вересня «Українська правда».

За його словами, з нагоди автопробігу Санкт-Петербург - Одеса, який відбувся близько 100 років тому, російська сторона запропонувала провести ще один пробіг за цим маршрутом.

«Президенти на ділянках біля україно-російського кордону будуть особисто керувати старовинними автомобілями і спільно перетнуть кордон», - сказав Льовочкін.

За словами Льовочкіна, після цього Янукович відбуде до Москви, де візьме участь у переговорах з Медведєвим.

Глава адміністрації повідомив, що ці заходи заплановані на 17-18 вересня 2010 року.

Водночас Льовочкін не дав відповіді на питання, чому Янукович відмовився взяти участь у економічному форумі в польському місті Криниця, хоча це питання розглядалося в АП.

«Україну на цьому заході представляє потужна делегація», - сказав Льовочкін.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Олесь Показати IP 8 Вересня 2010 15:26
В російському неті з приводу провального вояжу їхнього прем"єра ВВП на "Каліні" вже складають вірші. Один з них був такий : Путин едет по России Тоже мне - Шумахер! Мы ему дольём бензина Пусть уедет нахер! Було б доречно скласти відповідний віршик про Янека з Покемоном і зкинутись на паливо...
Хохма Показати IP 9 Вересня 2010 08:38
Якщо Яник за рулём з Неньки виїжджає, підходящий стовп найдём -хай в нього втикає, а Мєдвєдь казла у зад швидко доганяє.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus