USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Янукович заборонив дерти гроші зі студентів

11 Жовтня 2010 18:51
Президент Віктор Янукович вважає неприпустимим введення нових платних послуг для студентів.

Про це він заявив 11 жовтня під час зустрічі з прем'єром Миколою Азаровим, повідомляє прес-служба глави держави, пише «Українська правда».

«Нові платні послуги для студентів означатимуть підвищення рівня оплати за освіту. Ми не повинні заробляти на цьому. Нам треба навпаки спрощувати цю систему», - зазначив президент.

«Краще платити більше тим людям, хто надає ці послуги - щоб вони надавали їх якісно, ніж ставити умови студентам, щоб вони платили за додаткові послуги», - підкреслив Янукович.

Він зауважив, що перелік нових платних послуг, який міститься в урядовій постанові, стосується не тільки навчання, а й комунальних послуг, харчування, дошкільних навчальних закладів, інтернатів.

У свою чергу Азаров запевнив, що дану постанову буде переглянуто. «Ми відкоригуємо цю постанову», - заявив він.

Крім того, серед питань, що обговорювалися президентом та прем'єром, був стан виконання урядом рішень щодо зменшення кількості дозволів і ліцензій, прийнятих на останньому засіданні комітету з економічних реформ, зазначила прес-служба.

«Вкрай необхідно, щоб ці питання вирішувалися якомога скоріше. А ті керівники, які гальмують цей процес сьогодні, - стосовно них треба робити жорсткі висновки. Я про це вже казав: залишати бюрократичну систему, яка існувала роками, ми не повинні. Нам треба покласти цьому край", - заявив Янукович.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Студент Показати IP 12 Жовтня 2010 12:50
"Краще платити більше тим людям, хто надає ці послуги" - а то вони, бідні, і так не мають! Дипломна коштує від 100 у. о.! Курсова - 100-250 грн! Залік - від 30 грн. Екзамени - від 50 грн! Бідні педагоги!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus