USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

У центрі Луцька жебрак просить гроші зі «сплячим» підлітком

31 Липня 2013 16:48
У Луцьку біля Центрального ринку чоловік просить у перехожих гроші зі «сплячим» підлітком на руках, - інформує ТРК «Аверс».

Так, дорослий чоловік на руках з хлопцем, на вигляд якому - років 13-14, просив милостиню. Жебрак сидів на асфальті, а підліток лежав у нього на колінах та на землі. Хлопець спав.

Жебрачки зі сплячими грудними дітьми – це всім відоме і прикре явище, а от такого дорослого хлопця бачити у подібному, безсвідомому стані, кажуть лучани, дивно. До слова, за кілька метрів від дивної пари стояв чоловік, пристойно одягнений, проте, також з табличкою прохача. Він звернув увагу на кореспондента і, побачивши у руках телефон, грубо сказав: «Ану йди сюди!».

На повідомлення про правопорушення, черговий міліціонер у міському відділку перш за все поцікавився – чи писатимемо заяву. Опісля правоохоронець запитав, де знаходиться чоловік з дитиною і зазначив, що туди направлять дільничого.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Юлія Показати IP 31 Липня 2013 19:00
сьогодні бачила чоловіка зі сплячим хлопцем на варшавському ринку. це дійсно мало дивний вигляд
я Показати IP 31 Липня 2013 22:20
его часто на Варшавке видно-мальчик или больной или...
ага Показати IP 1 Серпня 2013 09:15
Ну і що далі? Направили дільничого і що? Що наша муніципальна міліція робить? Куди дивляться Служби у справах дітей? Може, дитина наколота наркотиками і спить...
Наша Показати IP 1 Серпня 2013 10:27
муніципальна міліція суворо і ретельно стежить за порядком, наприклад, щоб бабусі пучок петрушки чи банку ягід не продавали в недозволених місцях, а що за дитина в безсвідомому стані, чого вона в такому стані і чия - це вже "ізвінітє"(((. Б...ь, розігнати всі ті служби у справах дітей, по захисту дітей, і всякі громадські організаціїї того ж профілю, що тільки гранти шукають - всі дармоїди.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus