USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Яценюк знає, як вибити гроші на вибори?

30 Жовтня 2008 19:51
Голова Верховної Ради Арсеній Яценюк просить комітети економічної політики та комітет фінансів дати свої висновки щодо проекту закону щодо мінімізації наслідків економічної кризи. Про це повідомляють «Волинські Новини».
«Я не знаю, чи є зараз Терьохін в залі, але... Ми щойно завершили засідання, комітет на 68-м сторінок формування другого читання даного проекту. На превеликий жаль, остаточного рішення не прийнято, і я розписав доручення на два комітети – економічної діяльності і Миколи Азарова (комітет фінансів) - щоб вони розглянули цю таблицю і винесли власні рішення», - цитує Яценюка «Українська правда».
«Остаточного узгодженого варіанту немає, немає навіть висновку комітету Терьохіна (податкової і митної політики)», - зазначив він.
Яценюк також повідомив, що зараз почнуть засідання два комітети (економічної діяльності і фінансів), а Рада розгляне проект у п’ятницю зранку.
Як відомо, раніше депутат Ляпіна повідомила, що хоче внести до проекту антикризових заходів пункт про фінансування виборів. Однак комітет, очолюваний бютівцем Терьохіним, не дав внести цю поправку.
Тому Ляпіна проситиме внести свою поправку через інші комітети.
Також Яценюк зазначив, що депутати можуть розглянути законопроекти про судоустрій, але там 900 поправок, 300 з яких слід проголосувати, а тому це питання не можна буде перервати, щоб голосувати антикризові проекти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus