USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Єврокомісія розпочне другу антинікотинову кампанію Help 2.0

30 Травня 2009 17:00
31 травня, в День боротьби з курінням Єврокомісія розпочне другу антинікотинову кампанію Help 2.0. Про це повідомляють «Волинські Новини».
За словами представника Єврокомісії Ніни Пападулакі, Єврокомісія підготувала три телевізійних рекламних ролики, спрямованих на боротьбу із курінням, які будуть демонструватися на телевізійних каналах країн – членів ЄС, починаючи з 31 травня і до кінця червня, а також протягом вересня. Як зазначає Єврокомісія, тютюнокуріння щорічно призводить до передчасної смерті 650 тисяч осіб у Європі, або до 1,8 тисячі передчасних смертей щодня.
Нагадаємо, у березні вчені з Американського онкологічного товариства та Всесвітньої організації боротьби з легеневими захворюваннями заявили, що в 2010 році від куріння можуть померти 6 мільйонів осіб.
Згідно з результатами опитування, 87% українців підтримують повну заборону на куріння в громадських місцях, – пише Корреспондент.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus