USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Юлія Тимошенко - лідер перегонів у Центрі

9 Січня 2010 11:42
«Юлія Тимошенко - беззаперечний лідер президентської кампанії в центральних областях України», - вважає голова Волинської обласної ради Анатолій Грицюк.  
«Вибір центральної України - Вінницька, Житомирська, Кіровоградська, Київська, Полтавська, Сумська, Черкаська, Чернігівська області та місто Київ - у попередніх виборчих кампаніях ставав вирішальним», - каже він. 
«За нашими даними, сьогодні у цьому макрорегіоні України лідером є Юлія Тимошенко. А у другому турі президентських виборів підтримка виборцями Юлії Володимирівни тільки зросте. Цей приріст пояснюється тим, що після першого туру рейтинг прем’єр-міністра поповниться за рахунок інших кандидатів з демократичного табору.
До-речі, нещодавно член-кореспондент НАН України Микола Михальченко заявив, що перетікання голосів виборців  між першим і другим туром більшим буде саме на користь Юлії Тимошенко, ніж на користь Віктора Януковича.
Саме центральна Україна і столиця Київ визначають Президента України. Усі вибори поспіль перемагав тільки той кандидат, якого підтримував найбільш поміркований центральний регіон. На сьогодні беззаперечне лідерство в Центрі і столиці України має саме Юлія Тимошенко»-, говорить Анатолій Грицюк
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Andreas Показати IP 9 Січня 2010 12:49
Було-би не погано, якщо Ю.Тимошенко зайняла перше місце ще в першому турі. Янукович відмовився від виступів на телебаченнях.Вичерпався.
дідо Показати IP 9 Січня 2010 13:18
ДЛЯ ЧОГО ДЖИНСУ ДРУКУВАТИ... ТІМАШЄНКА ВИЛЕТИТЬ З ПЕРШОГО ТУРУ, ВИБОРИ В КИЄВІ ТА НА ТЕРНОПІЛЛІ ЦЬОМУ ДОКАЗ....НАРОД ПЕРЕКОНАВСЯ ,ШО ВОНА Є БРЕХУХА ТА ЗЛОДІЙКА...
Схід Показати IP 9 Січня 2010 15:39
Ще один астролог Грицюк, по гороху прогнози робить.Напхав його повний рейтинг,напнувся від важкої агітації, та як фальсифікане...Всі інші бюлетні, крім ЮЛЬКІНИХ,в урні спорченими стануть.Оце смороду буде.
Savur Показати IP 9 Січня 2010 20:29
усі поважні соціологічні служби україни однозначно стверджуть про перевагу Януковича на Тимошенко у першому турі як мінімум на 10%, а в другому турі ще більше, а цей горе-спеціаліст тут нам лапшу вішає. Відколи це голова колгоспу став видатним соціологом?
MassimoUA Показати IP 9 Січня 2010 22:52
до дідо Чесним, у вашому розумінні, в політиці бути не можна. А от сіяти паніку серед народу це злочин.
Ладомир Показати IP 10 Січня 2010 02:49
MassimoUAту, звісно злочин!!! Ми тут всі злісні злочинці ги ги!!! Сіємо бачиш но паніку!!! Цікаво хто буде сіяти паніку коли яник переможе! Скоріше би він переміг!
прадідо Показати IP 10 Січня 2010 09:44
Януковичу пояснили, що чим більше він мовчить, тим більше людей сприймають його за розумну людину. І навпаки, варто йому вийти на телеекран і щось у черговий раз проплямкати, як його підтримка різко падає. Тимошенко - наш Президент.
Грицюкіст Показати IP 10 Січня 2010 16:15
бачу новий грицюкізм - "макрорегіон". Анаталіє Петровичу, де ви берете оці фрази?! Навмисно не придумаєш - чесне слово! це ж канцеляризм. говоріть краще по-простому, по-колгоспному.
Тоха Показати IP 10 Січня 2010 22:19
Не словом, а ділом і тільки Юля зможе довести Україну до порядку і успіху в державі.
Юрій Показати IP 12 Січня 2010 21:42
Хитрі політики хвалять мешканців України за їх розум. А заочі насміхаються. Адже як люди не розуміють, що проштовхуючи на перші посади в державі антиукраїнську партію регіонів, вони копають для себе яму. За статистикою переважна більшість населення українці, але вибирають саме катів на свою голову з невеликого розуму

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus