USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Ющенко приїде в серпні на Волинь

12 Серпня 2008 15:03
Президент України Віктор Ющенко відвідає Волинську область наприкінці серпня. Про це розповів 12 серпня у ексклюзивному коментарі «Волинським Новинам» заступник голови Волинської ОДА Василь Дмитрук.
За словами пана Дмитрука, Віктор Ющенко відвідає з робочим візитом нашу область у цьому місяці. Правда поїздка відбудеться після 24 серпня – Дня Незалежності. Як стверджує заступник волинського губернатора, у програмі візиту суттєвих змін не відбудеться.
Довідково:
Візит Президента України Віктора Ющенка на Волинь планувався у липні. Глава держави мав відкривати Володимир-Волинську школу для дітей із вадами слуху і відвідати прикордонні території. 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 12 Серпня 2008 15:46
Приїде, обовязково приїде, бо кажуть перед цим Тимошенко має завітати на Волинь.
Анонім Показати IP 12 Серпня 2008 16:20
Обіцянка цяцянка... :)
Анонім Показати IP 18 Серпня 2008 12:32
Можливо до приїзду Президента дороги в Луцьку будуть відремонтовані "за новітніми технологіями". Чи Президент не буде проїжджати вул. Данила Галицького, Набережною, тощо. А фонтан теж запрацює в Центрі міста і біля обласної ради? Таким , колись "Європейське місто" побачить Президент!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus