USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Ющенко знову звинуватив в економічній кризі уряд Тимошенко

12 Листопада 2008 14:39
Президент Ющенко певен, що до економічної кризи спричинила бездарна економічна та соціальна політика уряду, зокрема Мінекономіки. Про це глава держави розповів під час загальнонаціональної антикризової наради в Українському домі, - повідомив телефоном із Києва репортер «Волинських Новин».
За словами Віктора Ющенка, за цей рік номінальні доходи населення зросли на 43%, однак реальні – лише на 8,7%. Президент стверджує, що на такі видатки з 1996 року не йшов жоден уряд. Понад те, за минулі вісім років реальні доходи населення так мало ще не зростали.
Спочатку було штучно нагнано інфляцію, а потім за рахунок кредитного голоду погасили, - стверджує глава держави. «Ми підняли номінальну соціальну політику і втратили реальну», - додав Ющенко.
«Нацбанк вжив непопулярні, але ефективні заходи», - заявив Президент.
Довідково:
У загальнонаціональній антикризовій нараді беруть участь керманич Волинської ОДА Микола Романюк, очільник обласної ради Анатолій Грицюк та Луцький міський голова Богдан Шиба.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 13 Листопада 2008 09:33
Ющенку потрібно набратися мужності та хоча б з видимою гордістю гідно залишити посаду Президента. Ющенко увійде в історію як політичний лузер, президент-нездара. Думки недалеких та обмежених президентів українців нецікавлять

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus