USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Ющенко зробив колишнього нардепа від Волині Героєм України

23 Лютого 2010 18:52
Президент Віктор Ющенко 23 лютого присвоїв звання Герой України генеральному директорові Державної компанії з експорту та імпорту продукції і послуг військового та спеціального призначення Сергію Бондарчуку. Звання «Герой України» присвоєно «за визначні особисті заслуги перед Українською державою у розвитку військово-технічного співробітництва, піднесення міжнародного авторитету України, багаторічну плідну працю». Киянин Бондарчук, який був одним із керівників харківського оборонного підприємства, у березні 2002 року був обраний народним депутатом ІV скликання у 19 виборчому окрузі на Волині (центр у місті Горохів). Бондарчук разом із Сергієм Слабенком та Володимиром Бондарем виграв свої вибори, бо його висунув блок Ющенка «Наша Україна». Згодом Бондарчук вийшов із фракції через два тижні по обранню депутатом. Пізніше він працював в бюджетному комітеті Верховної Ради. Після фракції «Наша Україна» Бондарчук був членом груп «Європейський вибір» і «Центр». Закінчував каденцію у фракції Литвина. Під час президентської кампанії 2004 року Сергій Бондарчук був довіреною особою Ющенка у своєму окрузі на Волині. «Укрспецекспорт» Бондарчук очолив 23 березня 2005 року, - пише «СіД».
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
citizen Показати IP 23 Лютого 2010 21:02
Ющенко вирішив себе на кінець президенства забезпечити! Герої України!!!... Дачу Литвину подарував, ще й і пільги на утримання пожиттєво. Молодець!!! І за це ми стояли на майданах! Дурні! Їх мета одна гроші!!! Владна еліта до 2005 буда в СДПУ(0), потім вся перебігла в БЮТ, далі в Регіони!?
Знаю Показати IP 23 Лютого 2010 22:58
А чому ніхто коментарі не візьме в Карпука, Романюка? З назвою " Як Ви ставитесь до дарунків Ющенка?" Журналісти, АУ!
Помаранчевий Показати IP 24 Лютого 2010 08:21
"Сірожене Пірожене" для Ющенка!
Vitizen Показати IP 24 Лютого 2010 09:30
Одне уточнення для citizen: Владна еліта до 2005 була в СДПУ(о), потім вся перебігла до Ющенко в "Нашу Україну", далі пре в Регіони. Так буде точніше. До речі, Бондарчук і є представником тієї владної еліти, яка була в СДПУ(о), перебігла до Ющенка в Нашу Україну, зрадила його через два тижні, за що отримала Героя України і зараз з орденом на грудях стукає в двері хатки в Межигір`ї
Читач Показати IP 24 Лютого 2010 14:11
А якими патронами стріляли на автозапправці? Як Герой контролював рух цих набоїв?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus