USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Нардепи від Волині просять краян дотримуватися карантину

20 Березня 2020 21:32
Народні депутати Ірина Констанкевич та Вячеслав Рубльов записали відеозвернення до волинян, у яких закликали земляків бути свідомими, не панікувати та дотримуватися правил карантину.

«Дорогі земляки, Україна перебуває в часі епідемії та боротьби з коронавірусом. У Китаї – країні, з якої почалося поширення вірусу – оголосили, що перемогли недугу. Я вірю, що й ми спільними зусиллями зможемо подолати цю небезпеку. Щоб епідемія не ширилася, не зачепила вас, ваші родини, ваше близьке оточення, колег, в країні запроваджено карантин. Але його ще й треба дотримуватися, – наголосила Ірина Констанкевич. – Тому я прошу: не гуляйте вулицями, не відвідуйте заклади, менше ходіть до магазину. Постарайтеся перебувати в закритих приміщеннях та в ізоляції. Повірте: кожен з нас потенційно може бути носієм інфекції. Ми провели кілька важливих нарад, визначили шляхи боротьби з епідемією. Але все зараз залежить від нас. І допоки науковці шукають вакцину проти вірусу, запам’ятайте: вакцини – в наших головах. Ми маємо зробити все, що від нас залежить: мити руки, слухати поради лікарів, дотримуватися всіх правил карантинного способу життя. Тоді епідемія нас не зачепить. Я бажаю кожному здоров’я».
«Сьогодні в країні – надзвичайний час. Я хотів би, щоб кожен виявив громадянську позицію й не нехтував елементарними правилами, дотримання яких може врятувати ваші життя та життя ваших рідних і близьких, – зазначив Вячеслав Рубльов. – Люди старшого віку мають залишатися вдома й уникати місць, де скупчуються громадяни. Дотримуйтеся правил гігієни. Волинська обласна рада, Луцька міська рада, депутати Верховної Ради України, яких ви обрали, роблять усе для того, щоб на Волині було створено потужний центр боротьби з коронавірусом. Луцька міська та Волинська обласна ради виділили по 60 мільйонів гривень, Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом»20 мільйонів гривень. Тривають перемовини з районними радами, ОТГ, щоб вони виділяли кошти. Я думаю, що вдасться забезпечити такий рівень медицини, що збереже ваші життя. Залишайтеся вдома і пам’ятайте: люди, яких ви обрали депутатами, роблять усе, щоб Волинь була готова до боротьби з коронавірусом і щоб ми зберегли людські життя».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Аня Показати IP 21 Березня 2020 08:10
Нову лінію з Епіцентром хтось думає закривати? Чи хай далі там ходять люди тисячами і розносять віруси заражаючи купу людей. А ми будемо і далі говорити про карантин і посилювати його, ще можемо продовжувати! Люди сидять без роботи і грошей а Гереги заробляють мільярди на біді і нікому немає до цього діла!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus