USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Ющенку не подобається, як розвивається туризм в Україні

8 Серпня 2009 13:00
Президент України Віктор Ющенко заявив, що не задоволений розвитком туризму в Україні. За його словами, 1,5 мільйона туристів, які за сезон відвідують Одеську область, – це вкрай мало для європейської держави. Про це повідомляють «Волинські Новини».
«У розвинених європейських державах морський туризм, зокрема, становить не менше 15%. Для морських регіонів таких країн це – вкрай вигідна і прибуткова справа, колосально прибутковий бізнес», – зазначив Президент у прямому ефірі одеської телерадіокомпанії «Глас».
Як інформує Корреспондент, він додав, що лідер туризму в Україні – Крим, який є курортом та здравницею, також приймає досить скромну кількість відпочиваючих на тлі західних країн.
«Але й у Криму в 2008 році було прийнято 5,7 мільйона гривень відпочиваючих. Це – добре, на тлі інших українських регіонів, але не для європейського рівня», – сказав пан Ющенко. Також Президент заявив про незначні показники західних регіонів. За його словами, держава повинна всіляко сприяти розвитку туризму, в тому числі – морського. Нагадаємо, що 6 серпня Президент перебуває з візитом в Одеській області. Раніше Державна служба туризму і курортів зазначала про стабільне наповнення курортів Криму українськими туристами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 9 Серпня 2009 12:14
посмотрите как в Турции и Египте делают, начните в Крыму делать так же, и люди начнут ездить.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus