USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Канікули закінчилися – грип повертається

18 Січня 2011 13:20
У Міністерстві охорони здоров’я України кажуть, що захворюваність на грип та ГРВІ за останній тиждень зросла.
Про це повідомив заступник директора Департаменту організації санітарно-епідеміологічного нагляду МОЗ Антон Парусов, пише «ЛІГАБізнесІнформ».
Показники захворюваності на другому тижні 2011 року були на 30,1% вищі, ніж аналогічні показники першого тижня. «На жаль, після затишшя зимових канікул захворюваність знову почала рости. На заняття повернулися школярі, студенти, і збудник знову почав активно циркулювати в колективах», – зазначив Парусов.
Також, за його словами, епідпроцесу сприяє погода. У той же час чиновник запевняє, що ситуація із захворюваністю контрольована, і практично у всіх областях України епідемічні пороги не перевищені, крім Дніпропетровської області, де перевищення становить 1%.
За весь епідсезон від ускладнень після грипу померло 8 людей. У цілому, за даними Парусова, від початку епідсезону в Україні захворіло 5,5% населення. «Це в 1,6 раза менше, ніж у 2009 році», – підкреслив він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus