USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Колесников знає, коли матиме попит все українське

10 Вересня 2010 16:02
Майже половина туристів на «Євро-2012» до України приїдуть із Росії – цьому сприяють географічна близькість місця проведення чемпіонату та безвізовий режим між країнами.
Про це заявив віце-прем'єр з питань «Євро-2012» Борис Колесников. «Адже від Донецька до Ростова близько 200 кілометрів, від Харкова до Бєлгорода близько 90 кілометрів», – додав він. Про це пише «Українська правда».
«Хоча ми раді будемо бачити будь-яких гостей з усіх країн світу», – зауважив Колесников.
Він прогнозує, що при проведенні «Євро-2012» великим попитом у гостей, учасників та запрошених будуть користуватися всілякі сувеніри з національними та українськими елементами. «І тут мова йде не стільки про сувенірну продукцію з символікою чемпіонату або УЄФА, скільки про місцевий колорит – про все українське. Все українське і пов'язане з Україною буде надзвичайно затребуваним», – зазначив чиновник.
Окрім того, за словами віце-прем'єра, фінал відкриває «необмежені перспективи для малого бізнесу» – в першу чергу, у сфері громадського харчування і торгівлі.
При цьому він вважає, що для успішного використання можливостей, які відкриває «Євро-2012» для малого бізнесу, починати його необхідно вже зараз.
Колесников заявив, що в рамках підготовки до «Євро-2012» на одному з суднобудівних заводів півдня України буде розміщено замовлення на виготовлення плоскодонних прогулянкових суден. «Ми зараз для Євро-2012 будемо замовляти кілька суден прогулянкових плоскодонних одному з наших південних заводів, для екскурсій туристів до Канева, Черкас, по Шевченківських місцях», – сказав він.
До речі, в рамках підготовки до чемпіонату у Каневі планується побудувати термінал, вертолітодром, сучасний річковий вокзал а також фунікулер до меморіалу Шевченка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus