USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Комісії з моралі не сподобалася реклама з презервативом

15 Вересня 2010 17:27
Кампанія проти СНІДу, яку проводить Міністерство охорони здоров’я, - повна непристойностей.
Так вважає Національна експертна комісія України з питань захисту суспільної моралі. Мова йде про соціальну рекламу, яка розміщена на носіях зовнішньої реклами на вулицях і в транспорті, пише «Телекритика».
Зокрема досліджувалися фрази «Зайдеш до мене на каву?», «Зайдемо до мене подивитися фільм?» і «Секс = презерватив».
До Нацкомісії надіслали скаргу, в якій один з підписантів заявив: «Чому моя дочка повинна думати, що запрошення на каву буде автоматично сприйматися як запрошення зайнятися сексом?»
Експерти НЕК постановили, що реклама містить зображення та інформаційні повідомлення, які стосуються сексуальних потреб людини, пропагує вільні сексуальні стосунки і може ображати громадян, вихованих на традиційних культурно-духовні цінностях.
НЕК сповістить про своє рішення МОЗ, Держкомітет з питань технічного регулювання та споживчої політики і авторів скарги, що може стати причиною згортання соціальної кампанії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus