USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

«Київстар» об’єднався з «Білайном»

4 Лютого 2010 15:34
Російська урядова комісія з контролю за іноземними інвестиціями в середу схвалила злиття компанії мобільного зв’язку «Вимпелкому» (Торгова марка «Білайн») і українського стільникового оператора «Київстар».
Про об’єднання російського та українського операторів заявив глава Федеральної антимонопольної служби Росії Ігор Артем’єв.
«Комісія однозначно схвалила цю угоду, вона може бути реалізована у найкоротші терміни», - сказав він.
Артем’єв наголосив, що «це, напевно, найбільша угода, яку за останній час розглядала урядова комісія. Вона дуже перспективна».
Як повідомляє РІА Новости, український мобільний оператор «Київстар» збереже свій бренд. Навіть незважаючи на входження до складу нової об’єднаної компанії «Vimpelcom Ltd».
«І Altimo, і Telenor дуже обережно підходять до питань зміни маркетингової політики. «Вимпелком» і «Київстар» є лідерами ринку, дуже добре функціонуючими компаніями», - сказав глава російської компанії «Altimo» Олексій Резнікович.
За його словами, рішення про бренди буде приймати керівництво нової компанії. Але, безумовно, у найближчій перспективі ці компанії будуть працювати кожна під своїм брендом.
Разом з тим, він не приховує, що «Київстар» «у довгостроковій перспективі не буде переходити на бренд «Вимпелкому».
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus