USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Лікарям тубдиспансерів пообіцяли платити більше

17 Лютого 2011 13:58
Уряд ухвалив постанову, відповідно до якої посадові оклади фтизіатрів підвищуються.
Про це заявив віце-прем`єр-міністр, міністр соціальної політики Сергій Тігіпко на засіданні Кабміну, - повідомляє УНІАН з посиланням на сайт Кабміну.
Зокрема, передбачено встановити медичним працівникам і професіоналам з вищою немедичною освітою, допущеним до медичної діяльності, спеціалізованим закладам охорони здоров`я та структурних підрозділів закладів охорони здоров`я, які здійснюють діагностику туберкульозу та надають лікувально-профілактичну допомогу хворим на заразну форму туберкульозу, підвищення посадових окладів із 30% до 60% у зв`язку з важкими умовами праці.
Також має бути введено нову надбавку за тривалість безперервної роботи у розмірі до 60% окладу.
Для тих, хто надає лікувально-профілактичну допомогу хворим на активну форму туберкульозу, передбачається зберегти підвищення посадових окладів на 30% у зв`язку зі шкідливими і важкими умовами праці і запровадити нову надбавку за тривалість безперервної роботи в розмірі до 40% окладу.
Реалізація постанови буде здійснюватися в межах видатків, передбачених на ці цілі в бюджетах всіх рівнів.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus