USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Тарифи не зростуть, але комусь доведеться платити більше. Чого чекати від опалювального сезону

27 Червня 2022 19:09
Опалювальний сезон 2022 в Україні буде надскладним, але тарифи на комунальні послуги не зростуть. Разом з тим, в деяких громадах все ж доведеться платити більше.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на очільника Міністерства розвитку громад та територій України Олексія Чернишова в ефірі телемарафону.

«Зима близько і вона буде надскладною в нашій історії. Опалювальний сезон почнеться вчасно, тарифи зростати не будуть, вони будуть стабільними», – зазначив він.

Разом з тим, він додав, що коли мова йде про незмінність тарифів, мається на увазі центральне опалення та постачання гарячої води. Саме ці тарифи не змінюються, незважаючи на ціну газу.

«Те, що стосується ситуації з індивідуальним опаленням, то насправді подекуди ціни будуть зростати. Разом з органами місцевого самоврядування, з громадами ми розглядаємо підтримувальні заходи, щоб не полишити українців один-на-один з цією проблемою», – додав він.

Зі слів міністра, в тих громадах, де є доступ до альтернативних видів пального, готуються відповідні заходи, щоб підтримати громадян.

«Але, в першу чергу, коли ми готуємо опалювальний сезон, маємо говорити про центральне опалення та постачання гарячої води», – наголосив Чернишов.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що до кінця війни в Україні вводять мораторій на підвищення тарифів на газ, тепло і гарячу воду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus