USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Луценко не захищатиме від «терористів» з яйцями

9 Грудня 2009 11:27
Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко заявив із трибуни в Черкасах, що не залучатиме сотні міліціонерів для охорони кандидатів у Президенти під час їхніх візитів до регіонів. «Якщо кидають яйця в політика – нічого страшного. У всіх кидали, і в мене теж», - сказав міністр МВС.
 
За словами міністра, візит кожного кандидата в будь-який регіон України обслуговує від 300 до 600 працівників міліції.
Відтепер, за словами Луценка, міліціонери охоронятимуть спокій лише на велелюдних мітингах за участю кандидатів у Президенти та на їхніх зустрічах із людьми.
 
«Тепер не буде штучного регулювання руху та перекриття вулиць під час візитів. Право на додаткові заходи безпеки мають лише 5 осіб: Президент України, прем’єр-міністр, спікер парламенту, голова Верховного Суду та генеральний прокурор», - зазначив Юрій Луценко.
 
На думку міністра, знімати міліціонерів з чергувань для охорони кандидатів у Президенти за рахунок безпеки звичайних громадян не варто. Він запевнив, що якщо буде інформація про реальну загрозу для кандидата у Президенти – лише тоді міліція вживатиме адекватних заходів безпеки, - пише «Газета по-українськи».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
seal Показати IP 9 Грудня 2009 11:51
Ну-ну! А якщо щось подібне станеться винним буде найменший міліцейський керівник, який не зумів організувати належної охорони громадського порядку. Стрілочник же обов'язково мусить бути!
seal Показати IP 9 Грудня 2009 11:59
Окрема подяка ВН за заголовок. Посміявся. P/S. Цікаво, а від терористок він захищатиме?
Юка Показати IP 9 Грудня 2009 14:29
після таких заяв янукович вже не насмілиться їхати на захід, бо точно закидають до смерті :))
seal Показати IP 9 Грудня 2009 16:57
До Юки. А таки насмілився. Завтра буде в Луцьку.
OrestN Показати IP 12 Грудня 2009 22:08
його приїзд нічого не змінить. уся його метушня проплачена олігархами.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus