USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Скандальну Ле Пен закидали яйцями

4 Травня 2017 19:25
Кандидата на пост президента Франції, лідера "Національного фронту" Марін Ле Пен закидали яйцями у ході передвиборчої поїздки в Бретань, де у неї були заплановані мітинги, повідомляє РБК Україна з посиланням на Daily Mail.

Так, під час зустрічі Ле Пен з виборцями в комуні Доль-де-Бретань у сторону кандидата у президенти присутні почали кидати яйця та вигукувати гнівні гасла. Серед них – "Вам тут нічого робити, мадам" і "Геть фашистів".

На це одразу ж зреагували співробітники служби безпеки, які забрали Ле Пен з місця події. Силовики закрили собою політика, щоб вберегти від предметів, що летіли в її напрямку.


Нагадаємо, лідер ультраправої партії «Національний фронт» Марін Ле Пен з 2004-го року є депутатом Європарламенту. У другому турі президентських виборів у Франції за крісло глави держави вона побореться з центристом Емманулем Макроном. Збитки, яких завдала Марін Ле Пен, коли була європарламентарем, оцінюють у 5 мільйонів євро.

Як повідомлялося, на початку 2017 року проросійський кандидат Марін Ле Пен назвала антиросійські санкції «абсолютно безглуздими». В разі своєї перемоги на виборах глави держави Ле Пен пообіцяла визнати Крим частиною Росії, оскільки не вважає анексію Криму незаконною. Окрім того, партія Ле Пен "Національний фронт" отримала в 2014 році кредит €9 млн в російському банку ПЧРБ в обмін на публічну підтримку політики Росії в Україні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus