USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Лужков роздав севастопольським ветеранам по тисячі гривень

5 Травня 2010 10:51
Московська влада відмітила, що "регулярно надає допомогу ветеранам Севастополя, і не тільки Севастополя, а й країн СНД, країн Балтії".
У Севастополі 40 ветеранів війни отримали одноразову матеріальну допомогу уряду Москви у розмірі близько 1 тисячі гривень.
Як повідомляє ТСН, ця матеріальна допомога виплачується в рамках заходів, що проводяться урядом Москви, і пов`язані з розвитком міжнародних відносин та міжнародної співпраці у 2010 році.

Заступник керівника Департаменту зовнішньоекономічних і міжнародних зв`язків Москви Андрій Чижов в інтерв`ю журналістам у Севастополі зазначив, що "Москва регулярно надає допомогу ветеранам Севастополя, і не тільки Севастополя, а й країн СНД, країн Балтії". За його словами, "ми до цієї ювілейної дати надаватимемо допомогу кільком групам ветеранів, в першу чергу, ветеранам битви під Москвою, та іншим категоріям".

Чижов також зачитав ветеранам поздоровлення мера Москви Юрія Лужкова з 65-річчям Перемоги у Великій Вітчизняній війні.

Церемонія вручення допомоги проходила в Будинку Москви у Севастополі.

Нагадаємо, раніше Кабінет міністрів прийняв рішення про виділення з державного бюджету-2010 понад 32 млн. гривень для замовлення та виготовлення медалей до 65-ї річниці Дня Перемоги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus