USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

Мене викрали як сепаратиста, - Корбан

4 Листопада 2015 22:15
У своїх перших коментарях журналістам в залі Новозаводського райсуду Чернігова Геннадій Корбан не скупився на їдкі висловлювання на адресу президента України. Про це повідомляє чернігівський телеканал Garmata TV, зазначають Патріоти України.

Зі слів Корбана, за ґратами він опинився в результаті того, що його “викрали, як сепаратиста”.

На запитання журналістів, що він робитиме наразі, він відповів: "робити потрібно вам, кожен повинен усвідомити, в якій країні він опинився, і з яким президентом. Барига, який торгує країною, людьми і дешевими солодощами", - наголосив Корбан.



Нагадаємо, генпрокурор Віктор Шокін повідомив, що під час спецоперації в Дніпропетровську правоохоронні органи затримали, крім Геннадія Корбана, ще одну людину – Михайла Кошляка.

Кільком особам, яких планували затримати, вдалося втекти, додав Шокін. 31 жовтня, почалися масові обшуки в київському офісі партії УКРОП. У ГПУ пояснили, що в Дніпропетровську проходить спецоперація з ліквідації ОЗГ і зазначили, що політичного підгрунтя в цих обшуках немає. Тоді керівника партії «Українське об'єднання патріотів - УКРОП», який балотувався на посаду мера Києва, Геннадія Корбана затримала Служба безпеки України.

Сьогодні, 4 листопада, Печерський суд Києва постановив перенести розгляд скарги адвокатів Геннадія Корбана на наступний день та привести затриманого політика до будівлі суду.

Після оголошення вироку суду у залі депутати, які підтримують Корбана, почали висловлювати обурення. А потім зафіксували смс-повідомлення, яке отримав прокурор з вказанням вручити Корбану підозру.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Стас Показати IP 4 Листопада 2015 22:30
Просто ЖАХ, знову ЧОРНЕ стає БІЛИМ, ВЛАДО СХАМЕНИСЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ясновидящий Показати IP 4 Листопада 2015 23:07
Может Корбан в чем то и виноват, но так подозрения не выносятся и не избираются меры пресечения. Это позор нашим правоохранителям. Мы плохо кончим и судьи пляшут как им скажут.
луцьк Показати IP 4 Листопада 2015 23:17
знову судді - заложники правлячої політсили. і куди було діватись у свій час судді Царевич і їй подібних...
Анонім Показати IP 5 Листопада 2015 06:52
І знов хтось мінусуе, ну не с..и ви, люди?!
Коля Показати IP 5 Листопада 2015 08:58
Слава Українi!
Українець до анонім Показати IP 5 Листопада 2015 20:17
де в країні буде порядок якщо люди людей не поважають?!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus