USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.83 40.20
  • PLN 9.76 9.95

Суд над Корбаном: скандальна СМС-ка, бійка і «швидка»

4 Листопада 2015 16:48
Сьогодні, 4 листопада, Печерський суд Києва постановив перенести розгляд скарги адвокатів Геннадія Корбана на наступний день та привести затриманого політика до будівлі суду. Про це повідомляє ТСН.

Після оголошення вироку суду у залі депутати, які підтримують Корбана, почали висловлювати обурення. А потім зафіксували смс-повідомлення, яке отримав прокурор з вказанням вручити Корбану підозру.

Після цього депутати заблокували прокурора і викликали поліцію, вимагаючи заарештувати цього прокурора. У залі почалась штурханина. Поліцію викликав Віталій Купрій.

Суддю вивели з зали бійці спецпідрозділу "Титан", силовики також визволили заблокованих депутатами прокурорів.

Окрім численних нарядів правоохоронців до Печерського суду приїхала і швидка. Як передає кореспондент ТСН, одному з присутніх стало зле.

Як відомо, керівника партії «Українське об'єднання патріотів - УКРОП», який балотувався на посаду мера Києва,Геннадія Корбана затримала Служба безпеки Українив суботу, 31 жовтня. Зі слів адвоката політика В'ячеслава Кудінова, дії представників Генпрокуратури і СБУ щодо затримання Геннадія Корбана у нього вдома можна класифікувати як викрадення.

ЧИТАТИ ДЕТАЛЬНІШЕ ПРО СПРАВУ

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Шурик Показати IP 4 Листопада 2015 21:59
А я про смысл смс ничего не понял...
Анонім Показати IP 4 Листопада 2015 22:13
"дії можна класифікувати", чи кваліфікувати?)
Земляк Показати IP 4 Листопада 2015 22:19
Вурдалаки, упыри ко мне. Беспредел .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus