USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Міліція розблокувала урядовий квартал у Києві

10 Грудня 2013 09:24
Правоохоронці перейшли до активних дій на вулицях, що межують з основними адміністративними будівлями, в ніч на вівторок, 10 грудня - повідомляє «Корреспондень .net».

«Беркут» і солдати внутрішніх військ розібрали барикади біля Адміністрації президента, Кабінету міністрів і Верховної Ради.

Як повідомляє «Громадське.ТБ», до лав мітингувальників проникли провокатори, які розмахували палицями і застосували в бік правоохоронців сльозогінний газ. Правоохоронці щитами відтісняли мітингувальників з блокпоста в бік барикад.

Повідомляється, що наметове містечко мітингувальників, що стояло на вулиці Лютеранській, вже знесене. При цьому невідомі в штатському, які нібито перебувають під захистом міліції, розбирають барикади на вулиці. Вони ховають свої обличчя від камер.

Як повідомив лідер Свободи Олег Тягнибок, котрий прибув до мітингувальників, відступ не минув безкровно і для пікетників, і для правоохоронців. «Є поламані, є постраждалі», - сказав він у прямому ефірі «Громадське.ТБ», додавши при цьому, що поки точної інформації про потерпілих у нього немає.

Згідно з даними «Радіо Свобода», силовики, які прийшли на кут Лютеранської та Банкової, спочатку поводилися стримано. У ВО Свобода повідомляли, що кілька депутатів від Партії регіонів, які прийшли до блокпосту, закликали їх організувати мітингувальників і повернутися на Майдан Незалежності.

Однак після того, як народний депутат фракції Свобода Андрій Іллєнко закликав присутніх не відступати, силовики пішли в наступ. Як повідомляє тиждень.UA, раніше до барикад на Лютеранській приїхали вантажні машини з військовими номерами, а також будівельний кран.

Крім того, УНН з посиланням на Радіо Свобода повідомляє, що невідомі розібрали блокпост УДАРу на перетині вулиць Богомольця та Шовковичної.

Раніше повідомлялося, що міліція знищила барикади і намети на вулиці Грушевського біля Будинку Офіцерів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Саме так Показати IP 10 Грудня 2013 13:43
Чому мітингувальники не схопили провокаторів і не здали міліції? Вони самі в своїй крові зацікавлені? Затоптали б Іллєнка - менше б крові було. Протестуй скільки влізе, але закони не порушуй! Зрозуміло, що ці всі дії на руку політикам, але народ зрозуміти неможливо!
лучанин Показати IP 10 Грудня 2013 15:17
Ще б поламали трохи того дурнуватого Тягнибика, може, порозумнішав би.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus