USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Міністерство доходів і зборів остаточно ліквідували

8 Липня 2014 10:13
Кабінет міністрів України опублікував на своєму сайті постанову № 236 про створення Державної фіскальної служби (ГФС). Таким чином, Міністерство доходів і зборів України тепер остаточно ліквідовується, - інформує Експрес.

"ГФС є центральним органом виконавчої влади, діяльність якого спрямовується і координується урядом і реалізує державну податкову політику, державну політику у сфері державної митної справи, державну політику з адміністрування єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування (ЄСВ), державну політику у сфері боротьби з правопорушеннями при застосуванні податкового, митного законодавства, а також законодавства з питань сплати єдиного внеску", - йдеться на сайті Уряду.

Основним завданнями служби визначено реалізацію державної податкової політики та політики у сфері державної митної справи, у сфері боротьби з правопорушеннями при застосуванні податкового, митного законодавства.

Фіскальна служба в межах повноважень здійснюватиме контроль за надходженням до бюджетів та державних цільових фондів податків і зборів, митних та інших платежів, а також за виробництвом та обігом спирту, алкогольних напоїв і тютюнових виробів.

ГФС буде здійснювати свої повноваження безпосередньо та через утворені в установленому порядку територіальні органи. У її складі та складі її територіальних органах діють підрозділи податкової міліції. Координацію діяльності цих підрозділів здійснюють перший заступник глави ГФС і перші заступники керівників територіальних органів ГФС.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Віктор Показати IP 8 Липня 2014 13:46
Перейменовують, перекручують... а що від того для платників податків зміниться? лише більше плутанини і клопотів

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus