USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Міністрам заборонили купувати нові авто, техніку та меблі

21 Липня 2010 12:00
Прем'єр-міністр Микола Азаров доручив Держказначейству припинити фінансування надмірних видатків уряду.

Про це інформує ТСН.

«Я звертаюся до членів Кабінету міністрів з вимогою навіть не планувати використання коштів на придбання нових службових автомобілів, дорогої техніки, меблів, не допускати витрачання коштів на ремонти кабінетів тощо», - додав Азаров, відкриваючи засідання кабміну 21 липня.

Прем’єр зазначив, що «це ж саме стосується бюджетних коштів поточного року».

«Даю доручення Державному казначейству припинити фінансування відповідних розпорядників коштів, якщо матимуть місце подібні факти. Причому, припинити фінансування як з загального, так і зі спеціального фондів бюджету», - сказав Азаров.

Він повідомив, що під час його зустрічі з Президентом Віктором Януковичем окремо обговорювалося питання підготовки Держбюджету на 2011 рік.

«Президент підкреслив, що цей бюджет має відігравати стабілізуючу роль. Це буде бюджет жорсткої економії та ефективного використання коштів», - сказав він.

Як відомо, раніше Азаров назвав плітками інформацію про те, що держчиновники витрачають велику кількість бюджетних коштів на дорогі автомобілі.

Водночас ЗМІ оприлюднили офіційне оголошення з «Вісника держзакупівель» про наміри придбати VIP-автомобілі для МВС.

Зокрема, Міністерство внутрішніх справ оголосило про проведення тендеру на закупівлю чотирьох автомобілів «Мерседес Е350», чотирьох автомобілів Audi А6 та 12 машин Toyota Camry.

Тільки чотири німецьких Mercedes обійдуться державному бюджету більш ніж у 2 мільйони гривень. Вартість Audi А6 коливається від 35 тисяч до 73 тисяч євро.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus