USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

МНС можуть об’єднати з іншим відомством, - Балога

19 Січня 2011 11:22
Міністерство надзвичайних ситуацій після адміністративної реформи може злитися з «іншим державним органом зі схожими завданнями».
Про це в інтерв'ю газеті «Урядовий кур'єр» сказав міністр МНС Віктор Балога, повідомляє Gazeta.ua.
«Коли втілимо всі новації, наступним кроком у адмінреформи може стати злиття МНС з іншим державним органом зі схожими завданнями», - зазначив міністр.
Чиновник поінформував, що в ході реформування міністерства 17 головних управлінь стали просто управліннями, в результаті чого було ліквідовано близько 70 керівних посад.
За словами глави МНС, «майже 500 звільнених керівників зміцнять силою своїх умінь та інтелекту підрозділи нижчого рівня. Плюс економія в майже 8 мільйонів гривень».
Віктор Балога також сказав, що регіональним підрозділам МНС передали гірничо-рятувальні служби, служби порятунку туристів, порятунку на воді.
«"Це забезпечить більш чітку керованість, мобільність, скасовані 126 керівних посад і збережені гроші», - сказав він.
Скорочення в окремих підрозділах досягнуть 70%, сказав Балога. При цьому чиновник запевнив, що скорочення будуть переважно стосуватися керівного складу.
Крім того, за його словами, з 5 навчальних закладів, що знаходяться у віданні МНС, залишаться тільки 2 спеціальні вузи – у Вінниці та Львові. Як зазначив міністр, згодом вони будуть передані Міністерству освіти.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus