USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Московському патріарху подобається Україна Януковича

19 Липня 2010 09:11
Патріарх Московський і всієї Русі Кирило вважає, що з часу його минулого візиту в Україну – лютого 2010 року - політична та економічна ситуації в країні стабілізувалися.
«Уже зараз видно, звичайно, що відбувається стабілізація політична, вирівнювання економічних показників, розвиток відносин зі світом, з найближчими сусідами, включаючи Росію і Європу та США», - сказав він в інтерв'ю каналу «Інтер» напередодні свого візиту в Україну. – повідомила 18 липня ТСН .
Патріарх вважає, що очевидними є значні якісні зміни у житті українського суспільства.
Водночас глава РПЦ зазначив, що це лише його особистий погляд.
«Мені хотілося б побачити і відчути те, що відбувається сьогодні в Україні. Але якщо говорити коротко, я досить позитивно розцінюю розвиток України в останні місяці», - додав патріарх Кирило.
Нагадаємо, патріарх Кирило прибуде до України 20 липня. Його візит триватиме до 28 липня, за цей час глава РПЦ відвідає Одесу, Дніпропетровськ і Київ.
Крім того, патріарх зустрінеться з президентом Віктором Януковичем. Неофіційні переговори з президентом Кирило проведе в Криму, на дачі Януковича. Офіційна програма візиту патріарха не передбачає зустрічі з президентом – тільки з прем'єр-міністром Миколою Азаровим у Софіївському соборі в Києві.
За минулий рік це вже третій візит Кирила в Україну. Востаннє московський патріарх був у Києві на інавгурації президента Януковича, у лютому 2010 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
тол Показати IP 19 Липня 2010 11:14
нехайби він сказав що більше 60% до правлоснайвної церкви московського патріархату надходять з України і яким жеж "чудом" він їздить на роботу
sukoman Показати IP 19 Липня 2010 11:47
"Уже зараз видно, звичайно, що відбувається стабілізація політична" - акуеть, господа. А теперь помолимся.
Влад Показати IP 19 Липня 2010 17:14
Святейший патриарх едет к своим и к себе домой.Кроме того, он может объединить УПЦ МП с Русской православной церковью и станет Патриархом, Московским, Киевским и всея Руси.Раскольникам,по неведению попавшим в секту КП,пора присоединятся к братьям из России и Белоруссии.Мы единый народ,народ РУССКИЙ.Если и дальше будем расскалываться и рассоединятся,и деток своих погубим и землю западной олигархии просадим...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus