USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

На Першому каналі кандидати в президенти виступатимуть парами

2 Грудня 2009 13:42

З 4 по 15 січня 2010 року в ефірі Першого національного пройдуть телевізійні дебати кандидатів у президенти України. Про це йдеться у постанові Центральної виборчої комісії, яка була прийнята 1 грудня.
Як повідомили Телекритику у прес-службі ЦВК, після завершення передвиборної агітації на НТКУ відбудеться жеребкування пар кандидатів. Після цього у прямому ефірі пройдуть теледебати, у них кандидати мають брати участь особисто без посередництва своїх представників.
За  10 хвилин до ефіру, визначається учасник, який отримає право першим виступати. Форматом передбачена можливість кандидатів ставити один одному запитання та відповідати на них
Тривалість дебатів 60 хвилин. У разі якщо, хтось з кандидатів не прийде на ефір, його опонент отримає 30 хвилин ефірного часу для власної агітації.
 Теледебати вийдуть у праймі Першого національного – у проміжок між 19 та 22 годиною.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Юка Показати IP 2 Грудня 2009 15:46
Весело буде, якщо Ющенко з Тимошенко зійдуться. Ото повеселять народ своїми дебатами :))
seal Показати IP 2 Грудня 2009 16:49
До Юки. Було б цікаво побачити таке шоу. Це була б найрейтинговіша передача українського телебачення за останній рік. Comedy Club відпочивав би. Але, думаю, що таке "жеребкування" ще й на Першому національному просто неможливе! Ні при яких розкладах!
seal Показати IP 2 Грудня 2009 16:52
А ще були б цікавими пари Ющенко - Янукович, або Тимошенко - Янукович. Але, думаю, і це також нереально. Хоча .....
seal Показати IP 2 Грудня 2009 23:36
to Orest. Між іншим, сміх над собою ознака власної сили.
Кіра Показати IP 3 Грудня 2009 14:54
Теледебати це добре,вони відразу показують хто чого вартий-), і головне, майже миттєво без вагань Ви займаєте сторону того чи іншого кандидата, як правило за нього Ви і будете голосувати... На мою думку цікавими будуть дебати між Ющенком і Тимошенко-) Чому Ющенко, тому що він хоча б речення вміє будувати висловлюючи свою думку, на відміну від Януковича та інших, інших перераховувати взагалі небачу за доцільне, так як вони абсолютно незаслуговують уваги!-для чого на них тратити свій час?- адже вони і так крадуть наше з вами життя - створюючи такі умови на виживання в нашій державі.
*** Показати IP 4 Грудня 2009 20:58
Були б ці дебати смішними, якби не було сумно після виборів. Лише нагадують за "пір во врємя чуми"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus