USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На ринку побільшало підроблених мобілок

4 Лютого 2011 10:16
Кожен п`ятий телефон у світі є підробкою, причому центри виробництва таких трубок є не тільки в Азії, а й у Латинській Америці і навіть у Європі, – у цьому переконаний директор однієї з компаній-виробників мобільних терміналів.
За даними однієї з аналітичних компаній, яка досліджувала ринок у третьому кварталі 2010 року, разом із збільшенням на 35% продажу мобілок – виросла кількість контрафактної продукції на 20%. Про це пише Телеканал новин 24.
Запорука успішної реалізації цих «фальшивок» – у дешевизні трубок, а також в умінні підпільних майстрів у найкоротші терміни виводити на ринок клони кращих знахідок відомих марок. Подібні «бренди» можна придбати і в Україні.
У зв’язку з цим Український державний центр радіочастот застерігає купувати несертифіковану продукцію, яка може бути небезпечною для здоров’я користувача.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Читач Показати IP 4 Лютого 2011 10:23
купувати сертифіковану продукцію, яка може бути небезпечною для здоров’я користувача -супер!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus