USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На ТБ виступатимуть кандидатські дуети. Ратушняк – соло

4 Січня 2010 14:37
Сьогодні, 4 січня, в Україні починаються теледебати кандидатів на посаду президента. Вони проходитимуть на «Першому національному» каналі з 19:45 до 20:45.
Першими в них візьмуть участь Юрій Костенко та Сергій Тігіпко.
5 січня в дебатах візьмуть участь Анатолій Гриценко та Олександр Пабат.
11 січня - Людмила Супрун та Інна Богословська.
12 січня дебатуватимуть Олександр Мороз та Олег Тягнибок.
13 січня в ефір вийдуть Петро Симоненко і Олег Рябоконь.
14 січня виступить Олег Ратушняк, якому пари не дісталося, оскільки у дебатах погодилися брати участь 13 кандидатів із 18-ти.
15 січня відбудуться дебати між Михайлом Бродським та Василем Противсіхом.
Як відомо, Центральна виборча комісія визначила порядок участі кандидатів у президенти в теледебатах 15 грудня 2009 року методом жеребкування. Кожна пара кандидатів матиме 60 хвилин ефіру для дебатів. Якщо один із пари відмовиться від участі у них, його суперник матиме 30 хвилин для свого виступу. Кандидати Віктор Ющенко, Юлія Тимошенко, Віктор Янукович, Володимир Литвин та Арсеній Яценюк від участі в теледебатах відмовилися.
Водночас вірогідно, що не прийде на дебати і Симоненко. Його соратники по Компартії сказали, що їхній лідер не має наміру брати участь у «цирку», передає Українська правда. «Оскільки ті кандидати відмовилися, то і наш кандидат не братиме участі в дебатах з якимись там Противсіхами, Лупанами або з кимось там ще. Все має бути гідно», - сказав депутат КПУ Олексій Бабурін.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Куратор Показати IP 4 Січня 2010 16:35
Ой-ой-ой, про гідність тут хтось згадав. Ще б запитання зробили від глядачів, тоді б точно ще більше відмовились від участі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus