USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Волині стартує «антитабачна» кампанія

15 Березня 2010 18:12
ВОГО «Національний альянс» виступає радикально проти нового Міністра освіти і науки Дмитра Табачника.
Через це сьогодні у Народному домі «Просвіта» відбулась прес-конференція у рамках всеукраїнської кампанії «Табачник, пішов геть!».
Координатор обласної кампанії Павло Данильчук каже, що спершу організація візьметься за велику інформаційну діяльність: форуми, веб-сайти, соціальні мережі в Інтернеті та регіональні медіа.
До акції «Табачник, пішов геть!» приєдналася значна кількість націоналістичних організацій: Молодіжний Націоналістичний Конгрес, Студентська Рада Києва, Фундація Регіональних Ініціатив, «Зарево», Спілка Української Молоді в Україні, Студентське братство НАУКМА та інші.
Ці організації мотивують початок акції протесту тим, що «Дмитро  Табачник, услід за російським шовіністом Жириновським є одним із апологетів запровадження поділу українців  на дві категорії: «рускіх» та «галичан». Більше ніхто в Україні з публічних  політиків не дозволяв собі подібних думок та висловлювань. Разом з тим, Табачник, як ініціатор руху «За нейтральну, позаблокову Україну!» здійснив чимало для того, щоб на відповідному рівні популяризувати російський напрямок політики та знівелювати ідею євроінтеграції України. Саме Табачник приклався до того, щоб сфальсифікувати конкурс «Великі Українці» та не допустити Степана Бандеру стати першим за народним голосуванням».
«Якщо ряд заходів акції не привернуть уваги влади, та заклики протестуючих не будуть взяті нею до уваги, то організатори кампанії вдаватимуться до більш радикальних заходів, зокрема студентських голодувань, блокування Міністерства освіти і науки України та інших», - повідомляє прес-служба «Національного Альянсу».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Влад Показати IP 15 Березня 2010 18:56
Да нормальные предложения от Табачника,что тут может не нравиться.Хороший путь к излечению больных головушек.Кто хочет поголодать-вперед,кто не дает,не понимаю.
Данило Показати IP 15 Березня 2010 20:07
Ото дійсно абсурд.Чого все оголошувати.Якщо в когось з студентів почнеться понос,то і про це волати всім навкруги ги-ги-ги-ги...
Паша Показати IP 15 Березня 2010 22:32
Табачник просто у змові З Жириновським ...
ss666 Показати IP 15 Березня 2010 23:09
Влад, пішов слідом за табачником!
Вікінг Показати IP 15 Березня 2010 23:20
Владе, бери свого кумира Табачника і простуйте до вашого улюбленого Жириновського. Навіщо українцям життя псувати.
Роман Показати IP 15 Березня 2010 23:25
Влад, може тобі це і по барабану, але мені, як студенту, не подобається, що керівником одного з найважливіших в державі міністерств буде людина, яка так висловлюється про своїх співвітчизників.
Влад Показати IP 16 Березня 2010 07:54
Всем строителям и спасателям незнамо чего:У вас ничего нет,ни окраин,ни табачников,ни вас самих,кроме царствия,что внутри.Вам ничего спасать НЕ НАДО.Читайте стихи,любите своих девушек,а живопись,кино,походы с гитарами, а все вокруг творенья.Только не трогайте ничего своими руками или мозгами.
Пацан Показати IP 16 Березня 2010 07:59
Влад - мудак!
* Показати IP 16 Березня 2010 19:13
Ющенко за вуха витягнув Януковича в президенти а той робить те, що вміє - розставляє україножерів і злодюг на міністерські посади. У цьому ж випадку мова йде про ненависть до українців та української культури з боку міністра, який відповідає за державну політику в освітній галузі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus