USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Наметове містечко у Києві підприємці не згортатимуть «до перемоги»

25 Листопада 2010 19:01
Учасники акції протесту проти прийняття Податкового кодексу у Києві заявили, що наметове містечко на Майдані Незалежності діятиме й надалі.

Таке рішення вони прийняли після переговорів делегації протестувальників з представником Адміністрації Президента Іриною Акімовою, - повідомив власкор "ВН".

Раніше в Адміністрації Президента відбулася зустріч з представниками підприємців, які виступають з протестами у зв'язку з ухваленням Податкового Кодексу.

Акімова повідомила, що в АП поки що не отримували від Верховної Ради проект кодексу. Мовляв, Віктор Янкукович прийме рішення щодо можливості ветування кодексу після того, як детально ознайомиться з експертними оцінками.

Підприємці вирішили, що поки питання кодексу лишатиметься невирішеним, наметове «Містечко волі» буде функціонувати. За графіком в ньому будуть чергувати представники різних регіонів України. Решта протестуючих буде підтримувати акцію в міру можливості.

Спочатку підприємцям пропонували 6 грудня знову зібратися на Майдані, якщо вето не буде накладене. Але в ході обговорення на Майдані часу Президенту вирішили дати до 30 листопада.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
VSC Показати IP 26 Листопада 2010 10:25
Эти сволочи от власти тянут время. Сделают все, чтобы раздробить предпринимателей, а потом уберут два-три предложения и скажут, что мы пошли вам на встречу, облегчили жизнь. Гады, одно слово.
Маркіян Показати IP 26 Листопада 2010 11:18
Сагласєн!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus