USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Нардеп Карпук розповів – через що йому зламали носа. Фото

13 Травня 2010 11:31
Депутат парламентської групи «За Україну!» волинянин Володимир Карпук розповів про мотиви його побиття у Верховній Раді під час ратифікації «харківської угоди».

Як пише УНІАН, депутат одразу після бійки «добре розумів, що має перелом носа та струс мозку».

«Коли я згадую цей день і що саме шукали під національним прапором мої опоненти з Партії Регіонів, я розумію так: перебіжчики, оті «тушки» з нинішньої коаліції, самі голосувати не хотіли. Вони віддали картки для голосування своїм новим господарям. А місця для голосування «тушок», які раніше були у наших фракціях, були накриті прапором.

Тож регіонали хотіли зірвати прапор, щоб вставити картки тушок та проголосувати. Ми намагалися їм протистояти», - пригадує нардеп.

(фото): Володимир Карпук і Олег Царьов

«Коли бійка скінчилася, я добре розумів, що маю перелом носа та струс мозку. Я сам лікар, взяв велику дозу ліків, зміг доїхати до Луцька. Перелом виявився сколковим.

(фото): Владислав Лук’янов, Володимир Карпук з розбитим носом, крайній праворуч - Володимир В`язівський

Вже до Луцька мені дзвонили друзі із США, Польщі, Росії. Звичайно, струс краще переживати в ліжку. Але зараз не той момент, коли можна лікуватися.

Ми створили Волинський комітет порятунку нації та держави, куди увійшло сорок організацій, співголовами якої є і група «За Україну», і «Свобода», і БЮТ, і Рух.

Ми не говоримо про лідера, ми мусимо зробити все, щоб вберегти державу. Бо за двадцять років ніколи загроза їй не була такою страшною», - вважає Володимир Карпук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
спостерігач Показати IP 13 Травня 2010 11:53
Карпук молодець! Честь йому і хвала. Шкода, що таких одиниці.
VSC Показати IP 13 Травня 2010 13:00
Толку от вас, результаты где? Один шум и вопли-сопли. Учитесь у бандюковичей, вот это мощная структура, прут как танк.
Депутат Показати IP 13 Травня 2010 15:12
Сопліжуй Карпук... Як баба плачеться носа розбили, був би мужиком здачу дав би а Регіонали молодці якщо не доходить через будь-ласка зразу в нюх б"ють тоді все добре доходить. Регіони ТАК ТРИМАТИ!!!!!
VV Показати IP 14 Травня 2010 12:41
відповідь депутату. Мені шкода тебе, чоловіче. Сила на силу. Ще раз шкода. А Карпук інтелігент західний, він аристократ. Ти, депутате, повчись у карпука як говорити, як писати. А то крім кулаків і поганих слів нічого немає в твоїй бідній голові. Сором тобі.
Ястребок Показати IP 14 Травня 2010 15:21
Я не згідний із Депутатом у тому, що Карпук сопліжуй і що він як баба плачеться. Карпук констатує факт розбиття свого носа в своїх же політичних інтересах. Але я не згідний також і з VV - у тому, що "сила на силу" то є погано. Мені особисто подобається і цілий фільм "Москва сльозам не вірить", і той діалог Катерини з Жорою (він же Гоша, він же Гога), де останній переконує: "Вони будуть знати, що на будь-яку силу завжди знайдеться інша сила". На Майдан 2004-го іншої сили не знайшлося - то хай хоч тепер буде, досить уже з нас влади гнилих "китайських яблук" (апельсинів, або ж помаранчів)! А з VSC я колись сперечався в коментах під записом О.Гіля про 65-річчя Перемоги - зате тепер згідний: толку від отих нунсівців, повторюють долю колись потужного Руху... та й який може бути толк, коли лідер - Пасічник Голодоморський!
VSC до Ястребок Показати IP 14 Травня 2010 17:24
Я имел ввиду, что "разбитые носы" не препятствовали принятию кабальных для нашей страны соглашений. Лучше бы и морды были целы и договор не ратифицирован. Не умеют ребята работать, надо головой думать, а не кулаками махать. Ведь можно было заблокировать карточки "тушек", а это стадо БЮТ, НУНС и вся гопконтора, как всегда не смогли нормально договориться.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus