USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Нардеп Карпук у парламент-2012 не піде

19 Квітня 2012 11:55
Нардеп із Волині, Володимир Карпук, каже, що не збирається йти на вибори у Раду-2012. Мовляв, склад парламенту буде гірший і працюватиметься важче.
Про це повідомляє ТСН з посиланням на «Сегодня».
Для того, щоб перерахувати тих, хто вже зараз вирішив не йти в Раду-2012, навіть пальців однієї руки ‒ забагато. Власне, публічно оголосив про відмову від боротьби за новий мандат поки що тільки мільярдер Ринат Ахметов.
«Це найкращий приклад відділення бізнесу від влади. Хотілося б, щоб і інші бізнесмени ухвалили таке рішення», ‒ заявив перший заступник голови фракції ПР Михайло Чечетов.
У той же час, за словами Чечетова, від інших колег по фракції ‒ як бізнесменів, так і політиків ‒ він не чув про подібне рішення.
У фракціях КПУ та Блоку Литвина також не змогли назвати подібних добровольців. А ось в БЮТ знайшовся депутат, який твердо вирішив покинути парламент, ‒ Михайло Косів. Причому він про своє рішення сказав особисто Юлії Тимошенко.
«Після цього мені стало легше, тепер я на будь-яких засіданнях можу спокійно говорити те, що думаю», ‒ зізнався Косів. Основною причиною такого рішення він назвав бажання зайнятися творчістю: «Я видав книг 13, але ще дуже багато чого лежить на полицях. Я все життя писав про театр, про мистецтво. Ось тепер, думаю, буде час усім цим зайнятися. Мені не соромно буде залишати парламент: за плечима тільки прийнятих моїх законів два десятки, серед них такі як закон про свободу совісті».
У НУНС теж є доброволець ‒ Володимир Карпук. «Мені здається, що склад майбутнього парламенту буде гірший за нинішній, і працювати в ньому буде складніше, ‒ пояснює він мотиви свого рішення. ‒ Депутатом взагалі бути непросто, нехай прийдуть нові люди і спробують цей хліб».
При цьому Карпук навіть не знає, чим займеться після Ради: «Я 30 років працював лікарем, але за час перебування в парламенті практику розгубив, тому в медицину вже не повернуся».
Є ще кілька депутатів, які в нову Раду не прагнуть, але остаточну відповідь дати не можуть. Наприклад, регіонал Георгій Скудар в партійний список точно не піде, а щодо мажоритарки каже ‒ якщо партія скаже.
А в бютівця Олександра Гудими зворотна ситуація: «Я вже тричі перемагав на округах, тому твердо вирішив більше по округу не йти. А чи буду в партійному списку, не знаю, мені про це не говорять. Зрештою, у мене всі останні роки були пропозиції попрацювати консультантом або радником, тож не затребуваний не буду».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Інтелектуал Показати IP 19 Квітня 2012 15:24
«Я 30 років працював лікарем, але за час перебування в парламенті практику розгубив, тому в медицину вже не повернуся»... Самокритично! Та й в органах влади без таких діячів - лише на краще! Надто вже деформує влада нашу інтелігенцию!
ерудит Показати IP 19 Квітня 2012 16:21
Якщо так відверто зізнався Карпюк (дякувати йому за мужність), то що тоді говорити спортсмену Горбатюку? Він просто там присутній. Весільний генерал.
Тарас до ерудит Показати IP 19 Квітня 2012 23:48
спортсмен не спортсмен а принаймні по статистиці хоча б на засідання ходить і закони приймає а то є і такі в тому числі Волиняки, що і дорогу вже певно забули в парламент...
читач Показати IP 19 Квітня 2012 17:27
ви хоч би вже прізвище правильно писали шановні коментатори))))завжди легше когось критикувати, а ви що доброго зробили щоб стало краще????
Ковельчанин Показати IP 19 Квітня 2012 18:54
Карпук з тієї малочисельної групи депутатів, які йшли у парламент не для прикриття власного бізнесу, чи представник інтересів того чи іншого олігарха для прикриття їхнього бізнесу, а для того, щоб виконувати роботу, якою і має займатися депутат - розробляти і приймати закони для всього суспільства. Погоджуюсь з Карпуком, що в новому парламенті буде працюватися ще важче, адже в сьогоднішніх умовах щоб виграти мажоритарку, потрібно мати мільйони. Зрозуміло, що в парламенті ці мільйони потрібно буде відпрацьовувати. І чим менше в парламенті буде депутатів таких як Карпук, тим меншою є надія на те, що держава буде приймати закони для людей, а не для олігархів.
гість до Ковельчанин Показати IP 19 Квітня 2012 23:38
Підтримую
Здрасте до Ковельчанин Показати IP 19 Квітня 2012 23:44
+100 %, але ж ми будемо вибирати. Кого оберемо, те й будемо мати.
Виборець-12 Показати IP 20 Квітня 2012 06:58
Карпук собі МТБ вже створив, аптек пару відкриє і біди не знатиме. А плоди його діяльності у владі сумнівни, хай відзвітує, шо він реально зробив... "Телефонний керовник" - суть його роботи в ОДА, а схоче знов туди повернутись, до "корита"!
Археолог-бджоляр Показати IP 20 Квітня 2012 07:06
Хай горщики на пару з Ющом збирає та клеїть! ...Хоча б ті, що порозбивали!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus